RADIOSITE Fórum

• Rádió Q

#97672  Szerző: RadiosJani

mihalylovics írta:Ezen az adón, egyébként, amikor nincs műsorvezetés, csak magyar dalok mennek? Legalábbis amikor én hallottam, így volt. Mindig így van?
A Rádió Q 99.5 műsorán nagyjából mindig van műsorvezetés. Legrosszabb esetben is ismétlések. Persze vannak rendszeres időpontok amikor nincs, pl.: hétköznapokon többször 14-16 között, vagy ha Fiala nincs és/vagy hamarabb abbahagyja... de a weboldal ki is írja mikor mi hallható, mind a műsor, mind a zene tekintetében az utolsó 25 dal meg is tekinthető. Mennek külföldi dalok is de a többsége tényleg magyar. De ez is változó... Ez műsorvezetőtől is függ, és műsortípustól is.
 #97633  Szerző: mihalylovics

Ezen az adón, egyébként, amikor nincs műsorvezetés, csak magyar dalok mennek? Legalábbis amikor én hallottam, így volt. Mindig így van?
 #94355  Szerző: LuciFerko

Zoey írta:??? ismeretlen ??? :shock:

"A Médiatanács kötelezi a Médiaszolgáltatót, hogy nyilatkozzon és szolgáltatasson adatot arról, hogy a vizsgált adáshéten sugárzott „ismeretlen” jelzéssel ellátott zenék magyar zeneszámnak minősülnek-e, illetve milyen arányban minősülnek annak."
Ez most komoly??? Nemhiába "ismeretlen" :gülü2:
 #94346  Szerző: Zoey

??? ismeretlen ??? :shock:

"A Médiatanács kötelezi a Médiaszolgáltatót, hogy nyilatkozzon és szolgáltatasson adatot arról, hogy a vizsgált adáshéten sugárzott „ismeretlen” jelzéssel ellátott zenék magyar zeneszámnak minősülnek-e, illetve milyen arányban minősülnek annak."
 #91824  Szerző: RadiosJani

Negyedévente - félévente történik ilyen. de sebaj.
 #91822  Szerző: mihalylovics

Snake írta:
mihalylovics írta:Több órája csendet sugároz a 99.5 . Mi a fene lehet? Áramszünet? A netes adás megy.
Biztos elfújta a szél a mikrót :D
Helyre állt. Biztos visszafújta :)
 #91817  Szerző: Snake

mihalylovics írta:Több órája csendet sugároz a 99.5 . Mi a fene lehet? Áramszünet? A netes adás megy.
Biztos elfújta a szél a mikrót :D
 #91808  Szerző: mihalylovics

Több órája csendet sugároz a 99.5 . Mi a fene lehet? Áramszünet? A netes adás megy.
 #81481  Szerző: DWC

egon2 írta:Lehet,hogy rosszul tudom,hogy a non profit közösségi rádióknak (amilyen pl: a Rádió Q,Civil,Tilos,Katolikus,Mária rádiók)nem kell frekvencia használati díjat fizetni?
4.2. A közműsor-szolgáltatóvá minősítés napjától a közműsor-szolgáltató mentesül a műsorszolgáltatási díj fizetésének kötelezettsége alól. Ha a műsorszolgáltató arra az időszakra nézve is befizetett műsorszolgáltatási díjat, amely időszakban már közműsor-szolgáltatóvá minősítette a Testület, az erre az időszakra befizetett díj összegét a Testület a műsorszolgáltató számára visszamenőleg visszafizeti.
Forrás: http://www.ortt.hu/elvihat.php?elvhat=65
 #81442  Szerző: egon2

Lehet,hogy rosszul tudom,hogy a non profit közösségi rádióknak (amilyen pl: a Rádió Q,Civil,Tilos,Katolikus,Mária rádiók)nem kell frekvencia használati díjat fizetni?
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 50