RADIOSITE Fórum

• Rádió 60 - Hatvan - 92.4 MHz

#52159  Szerző: tomi60

Hello mindenki!

Elég nehézkesen indult el ez a rádió még 2009 december elején!Már előbb is sugározhatott volna ,de úgy tudom még nem volt megfelelő technikai hátterük a kezdéshez.
A belvárosban egész jól jön az adás,ami nem is csoda,mert a Csaba utcából sugároznak!Még új -Hatvanban is el lehet csípni a Zagyvan-t,bár nekem,kb.1.5 km távolságban,már csak tetőtérben elhelyezett antennával jön monoban.

A nevével én sem vagyok kibékülve igazán,de ez legyen a legnagyobb probléma a rádióval kapcsolatban!

Pár hónapig egész jól ment a műsoruk volt minden:hírek,zene,tematikus műsorok!Mára viszont eléggé leépült!Pedig még,csak néhány hónap telt el a kezdés óta!Egyre inkább,csak ismétléseket hallottam rajta,még olyan is előfordult,hogy egy-két hétig minden nap ugyanazt a híreket adták be,minden órában!
Ha jól tudom ,most még műsorok sem nagyon mennek rajta,leginkább zenéket ad óránkénti blokkokban!Általában ugyanabban a sorrendben!De lehet,hogy nem jó időpontokban hallgattam bele az adásba!
Sajnálom,hogy nem nagyon foglalkozik vele senki sem,csak sugároz bele az éterbe!Jó kis rádiónak indult szerintem!Remélem ősszel próbálnak vele kezdeni már valamit!!!!!!!!!!!!!!!
Ha így marad,ahogy most üzemel,akkor nem sok értelme van!Műsorvezetőket is keresnek,legalább is az iwiw-es adatlapjukon ez áll!

No meglátjuk mi alakul ki belőle!
 #48482  Szerző: jimmer

Srác! Ha egy kicsit utána jártál volna ennek a rádiónak, tudnád, hogy kisközösségi ami annyit tesz, hogy az csoda ha egész Hatvanban szól, nem hogy másik megyében..
 #48457  Szerző: padi007

Szia zenefalo!

Nem tudtam hogy ennek a rádiónak volt honlapja! A rádióról sem tudtam egészen addig amíg egy cikket róluk el nem olvastam a Hatvani Hírekben!

Amúgy én azt mondom hogy a későbbiekben legyen ez a rádió mondjuk Zagyva rádió (a rádió jelenlegi neve nekem nem tetszik) és legyen fogható Salgótarján és Szolnok térségében is! Műsorstruktúráját tekintve helyi hírekkel és jó zenékkel!

Bár nem tudom hogy ezt így meg lehetne-e valósítani!
 #48314  Szerző: zenefalo

Az a fura,hogy amíg ez a rádió el nem indult,volt weblapja,most meg nincs. :S

R

#46419  Szerző: padi007

Sziasztok!

A fórum ezen része a hatvani Zagyvan rádióról szól!
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30