Kosarlabda: Litvania csapata igencsak szorongatja az USA kosarcsapatat! (par percig Litvania vezetett is!)

Pasa írta:Nem tudom, ki nézte a tegnap esti Klicsko meccset? Hát elég nagy parasztvakítás volt ez is. A kihívó a hatodik menetben inkább magzati pózba helyezkedett, mielőtt még kapott volna valami komolyabb pofont. Itt tartunk, már a profi box sem a sportról szól. A lóvé a zsebben, 20 percet még bohóckodtak is érte, ennyi. Szomorú...
Zoey írta:jobban szeretem a spanyol népet, nyelvet,Ilyen pont nincs is! Ibériában elmész északról délre, és nem értik, mit beszélsz. Baszkok, katalánok, gallegók, portugálok, stb. Még mohamedán "spanyolok" is vannak! Kreált római birodalmi maradvány népesség önálló identitás nélkül. Egy dolog tartja össze őket: öljük meg a bikát! Meg a foci, ennyi. Inkább az olaszok, akik még néha nekünk is segítettek, ha úgy adódott (meg az olasz nyelv is szebb szerintem, mint a spanyol).
rmihaly76 írta:Nem vagyok se spanyol, se olasz drukker, de lassan sajnalom az olaszokat: 69 percben, 2 gollal es raadasul 1 emberrel is minuszban (serulesHát én is sajnálom őket... mert ráadásul a 2 gól hátrányból 4 lett...) ... Ha innen felallnak az olaszok, az bekerul a sport tortenelemkonyvekbe.
Csongii írta:Én is inkább nekik szurkolok, noha jobban szeretem a spanyol népet, nyelvet, a focihoz meg nem értek, nem is szoktam nézni, de ha már az olaszok olyan ügyesen bejutottak a döntőbe, nyerjenek is!Pasa írta:Ma este HAJRÁ OLASZOK! FORZA AZZURRI!
![]()
![]()
![]()