RADIOSITE Fórum

• Radio Face

#100049  Szerző: asr27

Risefan írta:
asr27 írta:
Risefan írta:nem jobb? a Rise mikor csalt (mostmár 20 k mert már 190e-nél járnak) a facebook-on? ők tisztességes modon elérték a 200k-t... attol hogy én megírom hogy csitelnek attol én mért szálltam el magamtól? én szerintem 1 volt Budapesti rádionak nem kéne ezt csinálni mert ha rájönnek az emberek akkor csak magukat járatják le. és inkább arra törekednének hogy csitelés nélkül érnék el a 200k-t... így csak magukat verik át meg a hallgatókat...
EZ MÉRT EGYÉNI SZOCIÁLIS PROBLÉMA???? :ayfkm:
1. A rízs fm ugyanezt csinálta tavaly október, november környékén! naponta 5-6000 like-al növelte a rajongók számát, majd amikor elérték a 200000-et akkor hirtelen megállt ez a gyors növekedés!
2. húzz már el erről az oldalról egyszer s mindenkorra! Senki sem kíváncsi a gyerekes baromságaidra amiket itt összehordasz! Rohadtul unjuk már a stílusodat ember!!
:hit: :vomit:
ezt te csak nemrég találtad ki hogy tudjál mit mondani erre.
majd akkor szolj ha van rá bizonyítékod :)
és engem meg az nem érdekel hogy nem akartok itt látni. te is elhuzhatsz innen ha annyira zavarlak :)
Te nagyon okos, lapozz vissza rízs topikban tavaly novemberig és meglátod, hogy ott írtam! :ayfkm:
 #100048  Szerző: Risefan

asr27 írta:
Risefan írta:nem jobb? a Rise mikor csalt (mostmár 20 k mert már 190e-nél járnak) a facebook-on? ők tisztességes modon elérték a 200k-t... attol hogy én megírom hogy csitelnek attol én mért szálltam el magamtól? én szerintem 1 volt Budapesti rádionak nem kéne ezt csinálni mert ha rájönnek az emberek akkor csak magukat járatják le. és inkább arra törekednének hogy csitelés nélkül érnék el a 200k-t... így csak magukat verik át meg a hallgatókat...
1. A rízs fm ugyanezt csinálta tavaly október, november környékén! naponta 5-6000 like-al növelte a rajongók számát, majd amikor elérték a 200000-et akkor hirtelen megállt ez a gyors növekedés!
2. húzz már el erről az oldalról egyszer s mindenkorra! Senki sem kíváncsi a gyerekes baromságaidra amiket itt összehordasz! Rohadtul unjuk már a stílusodat ember!!
ezt te csak nemrég találtad ki hogy tudjál mit mondani erre.
majd akkor szolj ha van rá bizonyítékod :)
és engem meg az nem érdekel hogy nem akartok itt látni. te is elhuzhatsz innen ha annyira zavarlak :)
 #100047  Szerző: asr27

#100046  Szerző: tomee

Mert ezeknek a dolgoknak az égvilágon semmi jelentőségük sincs. Like generátor programok meg léteznek, és használják is őket, na bumm. Akkor sem lenne jelentősége, ha még éterben szólna.
 #100045  Szerző: Risefan

nem jobb? a Rise mikor csalt (mostmár 20 k mert már 190e-nél járnak) a facebook-on? ők tisztességes modon elérték a 200k-t... attol hogy én megírom hogy csitelnek attol én mért szálltam el magamtól? én szerintem 1 volt Budapesti rádionak nem kéne ezt csinálni mert ha rájönnek az emberek akkor csak magukat járatják le. és inkább arra törekednének hogy csitelés nélkül érnék el a 200k-t... így csak magukat verik át meg a hallgatókat...
 #100044  Szerző: donder

Risefan írta:1300 volt a legtöbb hallgatójuk.
egyébként 500-an szokták
igen kicsit irritál. egyébként meg arrol tudok hogy több millios tartozásuk van
(Mint magánember:)
1. Neked mindehez mi közöd?
2. Sza*d már le hogy mit csinálnak... A Rise sem jobb, csak makacs vagy belátni mert elvakultál...
3. Kezdesz kicsit nagyon elszállni magadtól! És ezt vedd jó szándékú figyelmeztetésnek!

Kicsit kapj észbe, mert itt az egyéni szociális problémáidra senki nem kíváncsi!
 #100039  Szerző: mimi

Irigylem a problémáidat.
 #100032  Szerző: Risefan

1300 volt a legtöbb hallgatójuk.
egyébként 500-an szokták
igen kicsit irritál. egyébként meg arrol tudok hogy több millios tartozásuk van
 #100031  Szerző: Attis

Risefan!
Nem igazán értelek... Egy éterben nem fogható, netes rádióról van szó. Zavar? Legyen 11 millió like-juk!
Már így is teljesen hiteltelen a dolog.
De kit zavar? Egy max kétezren hallgatják. Picit kevesebben, mint a Rise-ot.
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 174