Risefan írta:Te nagyon okos, lapozz vissza rízs topikban tavaly novemberig és meglátod, hogy ott írtam!asr27 írta:ezt te csak nemrég találtad ki hogy tudjál mit mondani erre.Risefan írta:nem jobb? a Rise mikor csalt (mostmár 20 k mert már 190e-nél járnak) a facebook-on? ők tisztességes modon elérték a 200k-t... attol hogy én megírom hogy csitelnek attol én mért szálltam el magamtól? én szerintem 1 volt Budapesti rádionak nem kéne ezt csinálni mert ha rájönnek az emberek akkor csak magukat járatják le. és inkább arra törekednének hogy csitelés nélkül érnék el a 200k-t... így csak magukat verik át meg a hallgatókat...1. A rízs fm ugyanezt csinálta tavaly október, november környékén! naponta 5-6000 like-al növelte a rajongók számát, majd amikor elérték a 200000-et akkor hirtelen megállt ez a gyors növekedés!
EZ MÉRT EGYÉNI SZOCIÁLIS PROBLÉMA????
2. húzz már el erről az oldalról egyszer s mindenkorra! Senki sem kíváncsi a gyerekes baromságaidra amiket itt összehordasz! Rohadtul unjuk már a stílusodat ember!!
![]()
majd akkor szolj ha van rá bizonyítékod![]()
és engem meg az nem érdekel hogy nem akartok itt látni. te is elhuzhatsz innen ha annyira zavarlak