noartist írta: ↑2023.04.02. 22:08
Nem tudom megérteni, hogyan lehet a DK-t támogatni bármilyen módon is. Most nem a fideszi propagandát akarok előhozni, hanem azt, hogy csont nélkül lett náluk aktív politikus egy, az offshore-cégét letagadó személy, a médiával ugyanazt akarják csinálni a megszerzett önkormányzatoknál, mint a Fidesz, meg még sorolhatnám.
No, thanks.
Csatlakozom. Én a DK-t egy szélsőséges, uszító garnitúrának tartom kezdettől fogva, a vezérük pedig már azt hiszem, józan gondolkodású emberek előtt bebizonyította a totális alkalmatlanságát, mind politikusi, mind emberi szinten.
Részemről ebből a figurából kösz, de kösz nem.
Még annyit, hogy attól, hogy ki nem állhatok egy politikust, nem ezzel fekszem és kelek minden áldott nap, és nem fordítom az értékes energiáimat arra, hogy a nap minden másodpercében gyűlölködjek, uszítsak, és okádjam rá a füstöt, meg ami még a számon kifér. Ezen azért az Orbán-fóbiások elgondolkodhatnának a saját épülésükre, de egyébként azon is, hogy ki verte szét a baloldalt, annak a 15 éve még vezető pártját, és miért van 13. éve sorozatban Fidesz-kétharmad.
A másik meg az, ha ebből valaki azt veszi ki, hogy fideszes propagandát nyomok, az megint az ő torz gondolkodásának a lenyomata, mert elhitették vele 30 évig, hogy ha valaki egy DK nevű szervezetet alkalmatlannak talál bármiféle hatalomgyakorlásra, és kritikát gyakorol vele szemben, akkor csakis mocskos fideszes birka lehet.
Az ilyen mentalitás számára nem létezik az a gondolkodás, ha pl. szerény személyem vagy mások egyik párt szekerét se tolják, és nem ringatják magukat abba a téveszmébe, hogy bármelyik politikai szerveződés kéretlen ügyvédjeként és szekértolójaként lépjenek fel akár a legkisebb fórumon is.
Köszöntem a figyelmet, jó hírem is van: a továbbiakban is pont annyira leszek inaktív ebben a témában, mint eddig, így át is engedném a két oldal barátainak a megszólalási lehetőséget.