FMdarkside írta:Nagyon várom, hogy hogy kommunikálják majd a teljes bukást.
Gondolom az ottani adó leállásra várni kell egy kicsit.
Majd amikor kezdik elszámoltatni őket, meg a reklámozók kérik vissza a pénzüket.
FMdarkside írta:Nagyon várom, hogy hogy kommunikálják majd a teljes bukást.
Gondolom az ottani adó leállásra várni kell egy kicsit.
Majd amikor kezdik elszámoltatni őket, meg a reklámozók kérik vissza a pénzüket.
Zsolt írta:És tényleg... Szépen szól a Pont FM.Már el is felejtettem, milyen gyenge volt a lefedettsége. Itt a XI. kerületben az összes rádió tisztán jön, de a Pont FM nem.
RDS RT: -- RADIO TEXT --
FMdarkside írta:YEAAAAAAAHHHHHHHHH, lekapcsolták a DIUMDISUT!!!!!!Kíváncsi vagyok hány perc múlva szól újra.
http://www.plunder.com/PontFM-Start-dow ... c719c7.htm
Sakál írta: Nyugodjál már meg vazze, nincs munkád, csajod, gyereked, kutyád vagy bármi amivel elfoglalhatod magad?! Annyira nem nagy dolog ez, hogy ennyire rá kéne izgulni! Hacsak nem Te vagy Rónai Egon, mert akkor megértem a lelkesedésedet.Erre csak azt tudom válaszolni:
FMdarkside írta:Na, most már igazán a hét közepébe járunk, itt lenne az ideje kiiktatni a kalózrádiót...Nyugodjál már meg vazze, nincs munkád, csajod, gyereked, kutyád vagy bármi amivel elfoglalhatod magad?! Annyira nem nagy dolog ez, hogy ennyire rá kéne izgulni! Hacsak nem Te vagy Rónai Egon, mert akkor megértem a lelkesedésedet.
FMdarkside írta:Azt javaslom, hogy kapják be ezek a rizsszemű, rizszenére táncoló, rizsfelfújt, rizsfelszívó emberek Tiesztó faszát, és szopogassák, míg el nem olvad.Rise=emelkedni, Rice=rizs => ez RISEFM