RADIOSITE Fórum

• Informatika

#43176  Szerző: SzD

Nem, ez biztos nem a FF hibája. Próbálgattam IE-vel, és Operával is.
Meg az is elég furcsa lenne, hogy pont egy időben lett volna 10-15, egymástól teljesen eltérő oldal szervere túlterhelt. :)
 #43175  Szerző: LuciFerko

operát kell használni :)
 #43172  Szerző: donder

SzD írta:Az mitől lehet, hogy bizonyos oldalak tök simán bejönnek (pl. ez is), bizonyos oldalaknál pedig fél órás gondolkodás után közli velem a böngésző, hogy (Probléma az oldal betöltése közben"?
A Firefox csinálhat ilyen baromságokat. Az a baj hogy tök bug-os az egész... Pl: a http://ztrackerradio.listen2myradio.com -nál összefagy, majd 10 perc után megjelenik a firefox összeomlás értesítő, és az egész gép egyszerűen újraindul... Nameg ez is, amit mondott Ghee, hogy a DNS is szarakodhat. Erről viszont nem a Fájöfoksz tehet! ;)
 #43170  Szerző: SzD

Nem tudom mi volt a gáz, mindenesetre már megoldódott. Elég sok oldalt megnéztem, aztán vagy betöltött, vagy nem. Próbáltam másik böngészővel, de ott is ugyanaz. Kikapcsoltam a modemet, később a gépet is újraindítottam, hátha...
Korábban ilyen még nem fordult elő. Tegnap este egyszercsak elkezdett baszakodni, ma meg ugyanígy visszaállt.
 #43167  Szerző: Ghee

SzD írta:Az mitől lehet, hogy bizonyos oldalak tök simán bejönnek (pl. ez is), bizonyos oldalaknál pedig fél órás gondolkodás után közli velem a böngésző, hogy (Probléma az oldal betöltése közben"?
Sokféle oka lehet, de gyakori a DNS szerver (amihez a kért oldal is tartozik) problémája vagy a weboldalt kiszolgáló szerver túlterheltsége. Ha folyamatosan, ugyanazoknál az oldalaknál van hiba, akkor lehet, hiányzik valamilyen bővítmény a böngésződből - ami szükséges az oldal helyes megjelenítéséhez - utolsó sorban böngésző-kompatibilitási probléma.
 #43111  Szerző: SzD

Az mitől lehet, hogy bizonyos oldalak tök simán bejönnek (pl. ez is), bizonyos oldalaknál pedig fél órás gondolkodás után közli velem a böngésző, hogy (Probléma az oldal betöltése közben"?
 #42985  Szerző: SzD

Nem kell bizonygatni, gondoltam, hogy nem fog hetekig állni. :) Amikor írtam, illetve az azt megelőző negyed órában viszont nem volt elérhető. És ez már nem először fordul elő a gmail-es cuccoknál.
 #42922  Szerző: donder

SzD írta:gmail megint lehalt. Azért elég gáz, hogy ez ilyen gyakran előfordul.
Nem halt be! Itt a bizonyíték:
http://users.atw.hu/bandscan/gmail.PNG

Szerk: SzD kérésére (A kép most link formájában jeleníthető meg!)
 #42918  Szerző: SzD

gmail megint lehalt. Azért elég gáz, hogy ez ilyen gyakran előfordul.
 #42287  Szerző: nyikolaj

Na végre,elpusztultak azok a rohadékok!!! :D
13 volt a gépemen.
A Rogue,és a Fake Alert(trójai)-voltak a kártevők.
Ku..a makacsok voltak,mert nagyon sok vírus keresőt kipróbáltam már(és most itt csalódtam kicsit az avastban is,pedig nekem is az az állandó)de egy se vette észre őket.
Végül rátaláltam a Malwarebytes Anty Malware nevű írtószerre, ^^ ammi pár perc alatt megtalált 13 fertőzést.
Nekem most ez bevállt! ;)
  • 1
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 330