RADIOSITE Fórum

• Class FM

#91724  Szerző: asimov

Megy a BKV rodeo... Az eddigi kitelepulesktol nem voltam oda, de ez tetszik, mert a musorvezetok vegre -szerintem- jol adjak el a dolgot.
Fel het magassagaban volt egy pici akadas a kozvetitesben, de ettol csak meg eletszerubb az egesz. :)
 #91723  Szerző: harrapari

csokie írta:Arra lennék én kíváncsi, hogy vajon ha a Morning-show/Bumeráng "helyet/frekveniát" cserélne, vajon melyik reggeli műsor lenne hallgatottabb országosan a 15-49 évesek körében...
De most még itt vannak. Pontosabban ott a tuján. http://server1.livepoint.hu/classfm
:D
 #91699  Szerző: csokie

LewyDee írta:
Redfox81 írta:
csokie írta:Arra lennék én kíváncsi, hogy vajon ha a Morning-show/Bumeráng "helyet/frekveniát" cserélne, vajon melyik reggeli műsor lenne hallgatottabb országosan a 15-49 évesek körében...
Érdekes lenne kipróbálni, mondjuk 1 hónapra úgy, hogy a zenék mindkét rádiónál maradnának a megszokottak, csak a műsorok cserélnének helyet. Akkor kiderülne, hogy a rádióhoz, vagy a műsorhoz ragaszkodnak inkább a hallgatók. :)
biztos hogy van egy olyan réteg akinek 1kHz-et sugározva sem tekerne egy adott frekvenciáról
reméljük, ők vannak kevesebben. :)
 #91679  Szerző: LewyDee

Redfox81 írta:
Érdekes lenne kipróbálni, mondjuk 1 hónapra úgy, hogy a zenék mindkét rádiónál maradnának a megszokottak, csak a műsorok cserélnének helyet. Akkor kiderülne, hogy a rádióhoz, vagy a műsorhoz ragaszkodnak inkább a hallgatók. :)
biztos hogy van egy olyan réteg akinek 1kHz-et sugározva sem tekerne egy adott frekvenciáról
 #91670  Szerző: Redfox81

#91663  Szerző: csokie

radukanorbert írta:
Ha most a kisebb lefedettségen a Morning-show hallgatottabb, akkor csere esetén egyértelmű :)
Akkor ez meg egyenesen szégyen a Bumerángnak, hogyha kevesebben hallgatják őket, a nagyobb vételkörzet ellenére is.
 #91662  Szerző: radukanorbert

Ha most a kisebb lefedettségen a Morning-show hallgatottabb, akkor csere esetén egyértelmű :)
 #91652  Szerző: csokie

Arra lennék én kíváncsi, hogy vajon ha a Morning-show/Bumeráng "helyet/frekveniát" cserélne, vajon melyik reggeli műsor lenne hallgatottabb országosan a 15-49 évesek körében...
 #91650  Szerző: faingyőző

most először hallgattam ezt,mert a neot hallgattam,de ez változatossabb,bár a külföldiek akkor is jobbak.na szóval,most jöttem rá hogy van ilyen "class 40"
 #91449  Szerző: asimov

Ezt akkor nem mondanam megfelelo lefedettsegnek.. Aki nem foglalkozik ezzel, az nem szerel antennat sem, hanem azt hallgatja, ami jon otthon, az autoban es a melohelyen is.
Koszi a infokat!
  • 1
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 510