RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#74799  Szerző: Andrew5

jimmer írta:Kedves GabeeDJ

egy gondolat az általad leírtakhoz:

B Tóth Laci hatalmas zenei lexikális tudással rendelkezik, csinál jó mixeket, de mikrofonhoz soha nem engedném! Volt szerencsém a GonG-on hallgatni mit művel. 2011-ben olyan 90-es évek eleji érzésem volt. Ő is ugyanazt a hibát követi el mint abban a rádióban sokan - utalok itt az ottragadtunk a 90-es években szindrómára - rábeszél a zenére, gumizene ismeretlen fogalom, zenei átkeverések, szignálok csapnivaló, a hangsúly ismeretlen, mint aki épp meg akar halni, életkedv -100%.

Tisztelem őt, de ő maradjon inkább a lemezjátszó mögött és ne a mikrofon mögött.
Sok rádióban megy a mixakták című műsor Lacibácsival és igen kedveltl Én rosszat nem hallottam még róla senkitől, sőt szokták keresni is azokat a zenéket,mixeket amit az adott héten játszik. Eza lényege, retrozenéhez, retro műsorvezető. és a 30-40-50-60 éves ember emlékezetében még ott az igazi frisszenéket hozó pop tarisznya emléke, vagy a regionális rádiókba régen ment zenei műsora 13.00-tól, minden nap más stílussal. (nem emlékszem a címére)
 #74797  Szerző: jimmer

Kedves GabeeDJ

egy gondolat az általad leírtakhoz:

B Tóth Laci hatalmas zenei lexikális tudással rendelkezik, csinál jó mixeket, de mikrofonhoz soha nem engedném! Volt szerencsém a GonG-on hallgatni mit művel. 2011-ben olyan 90-es évek eleji érzésem volt. Ő is ugyanazt a hibát követi el mint abban a rádióban sokan - utalok itt az ottragadtunk a 90-es években szindrómára - rábeszél a zenére, gumizene ismeretlen fogalom, zenei átkeverések, szignálok csapnivaló, a hangsúly ismeretlen, mint aki épp meg akar halni, életkedv -100%.

Tisztelem őt, de ő maradjon inkább a lemezjátszó mögött és ne a mikrofon mögött.
 #74782  Szerző: Gabeedj

Boros reklámcége tuti befutó és sok pénzt hoz a Neonak a Bumeráng és persze hallgatottak is ,ezt semmiképpen nem szabad szétszabni és kitenni míg a hallgatottság és a pénzforrás nem csökken.Nekem se a szívem ügye ez az alakulat reggelente ,de a Neo sztem csak ebből él.Nézzük viszont a Bumeráng utáni dolgokat.Az már picit gáz és ott van az igazi bukás ha Bocsiék elköszönnek.Neonál miért nem akarják a ott tartani a hallgatókat 10 után?Sláger dolgokat kicsit hanyagolnák és műsort csinálnának és igazi jó zenéket,nem mindig ugyan azt amit pl a Juve is játszik,biztosan nagyobb sikert könyvelnének el .Jó lenne új műsorvezetők is jönnének és persze ezeröcsi sem lenne rossz,de utóbbi álom.Már annak is örülnék ha Bocsiék után minőségi zenei kínálat lenne, értelmes műsorvezetőkkel .Civil negyed, Magyar hangok viszont nem rossz műsor a maga formájában.Neo is ugorhatna pl szombat este valami discos zenei kínálattal ,akár egy B Tóth Laci vagy más ,de lehetne ott is a sima non stop zene helyett műsort nyomni...
 #74652  Szerző: colter

Zoey írta:
colter írta:Na az is elég szánalmas, az a Király Tamás tök szánalom egyedül...
Ne viccelj, ha lenne is mellette valaki, akkor se hagyná szóhoz jutni.
Ő nem csak, hogy a nem vicces kategóriába tartozik, de még a túlpörgöttbe is besorolnám... ergo idegesítő.
OFF vége
Az tuti hogy idegesítő. Ezt a pluszos témát én is Off-olom.
 #74650  Szerző: Zoey

Ne viccelj, ha lenne is mellette valaki, akkor se hagyná szóhoz jutni.
Ő nem csak, hogy a nem vicces kategóriába tartozik, de még a túlpörgöttbe is besorolnám... ergo idegesítő.
OFF vége
 #74648  Szerző: mlaszlo

colter írta: Üzletileg biztos nem lenne jó döntés, de biztos hogy lehetne ezek helyett találni normálisabb műsorvezetőket.
Amíg hozzák az elvárt eredményeket, addig biztos nem nyúlnak hozzájuk. Elhibázott döntés lenne egy stabil hallgatottsággal rendelkező műsort lecserélni egy bizonytalanra. A Neo pedig az eredményeket látva nem igazán van abban a helyzetben, hogy megengedhesse magának, hogy egy új stábbal kísérletezzen. Lehet, hogy az újakat is megkedvelnék egy idő után, de az elején biztosan sokan elkapcsolnának, mást keresnének és szerintem nincs annál nehezebb, mint egy olyan hallgatót visszaszerezni, aki elpártolt a rádiótól.
Nekem sem a kedvenc műsorom a Bumeráng, de azt be kell látni, hogy tényleg sokan hallgatják.
 #74647  Szerző: colter

mlaszlo írta:
colter írta: Én kirúgnám többek között Bochkort, Borost, Vogát,
Ez üzleti szempontból igazán okos döntés lenne, kirúgni a leghallgatottabb műsoruk műsorvezetőit ...
Üzletileg biztos nem lenne jó döntés, de biztos hogy lehetne ezek helyett találni normálisabb műsorvezetőket.
 #74645  Szerző: mlaszlo

colter írta: Én kirúgnám többek között Bochkort, Borost, Vogát,
Ez üzleti szempontból igazán okos döntés lenne, kirúgni a leghallgatottabb műsoruk műsorvezetőit ...
 #74644  Szerző: colter

Jani98 írta:
De jobb,mint a "nagy" kereskedelmi f*sok reggeli parádéja... :twisted: :lol:
A Bumerángtól biztos jobb.
 #74643  Szerző: noartist

De jobb,mint a "nagy" kereskedelmi f*sok reggeli parádéja... :twisted: :lol:
  • 1
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 584