RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#74576  Szerző: noartist

Ki nem állhatom ezt a rádiót :sick: napi 3 szor lejátszani egy számot?Fúj :twisted: :sick:
A RiseFM az igazi :yeah: :roll: ;)
 #74386  Szerző: Gyurii91

Mipi írta:
Gyurii91 írta:A békéscsabai plázában a Csaba Centerben se az R1 szól már, hanem a Csaba rádió. Gondolom már mindenki megunta a napi 6 Wavin' Flag-t... :sick:
Szerintem Random szól mert tegnap pl a Rádió 1 ment. Délután 2 körül.
Szólt Oszi biztos, hogy tekerjék vissza... :twisted:
 #74345  Szerző: Mipi

Gyurii91 írta:A békéscsabai plázában a Csaba Centerben se az R1 szól már, hanem a Csaba rádió. Gondolom már mindenki megunta a napi 6 Wavin' Flag-t... :sick:
Szerintem Random szól mert tegnap pl a Rádió 1 ment. Délután 2 körül.
 #74292  Szerző: Gyurii91

A békéscsabai plázában a Csaba Centerben se az R1 szól már, hanem a Csaba rádió. Gondolom már mindenki megunta a napi 6 Wavin' Flag-t... :sick:
 #74261  Szerző: alopisz

"Én vagyok a műűűűkukiii..." boltban, játszótéren..., meg egyéb helyeken, ahol épp eszébe jut, aztán mint a reistag....
Lehet, hogy túl konzervatív vagyok és csak azért alpári.
De bocsánat érte! ;)
 #74257  Szerző: Zsolt

...vagy nem kell magunkat Rádió 1 hallgatással égetni a gyerek előtt.
 #74256  Szerző: gyattis

alopisz írta:Tök jó dolog, délután ötkor, hazafelé az oviból a gyereknek magyarázni, hogy miért ne mondogassa, hogy műkuki. Grat.
- Apa, apa, mi az a MűKuki Show?
- Kisfiam. Kuki bácsi nyaralni ment és helyettesítik. A bácsi aki helyette dolgozik, nem az igazi Kuki bácsi, ezért ő az ál-kuki, vagy úgy is mondhatjuk, hogy műkuki.

Ilyen egyszerű!!!!

Na, legyen már vége az OFF-nak és beszélgessünk normális témákról!
 #74220  Szerző: TG

alopisz írta:Tök jó dolog, délután ötkor, hazafelé az oviból a gyereknek magyarázni, hogy miért ne mondogassa, hogy műkuki. Grat.

Bár biztos neki ezt dobták pöttyös labda helyett :)
És a kukit könnyebb? :D
 #74219  Szerző: alopisz

Tök jó dolog, délután ötkor, hazafelé az oviból a gyereknek magyarázni, hogy miért ne mondogassa, hogy műkuki. Grat.

Bár biztos neki ezt dobták pöttyös labda helyett :)
 #74199  Szerző: PooLee

Nem újkeletű az ötlet, kb. 2 éve már hallottam egy ilyet; azt hiszem, akkor Pinke Attila volt a kuki helyén, és ő is műKuki show néven utalt a műsorra minden megszólalásban.
  • 1
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 482