RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#74642  Szerző: colter

Na az is elég szánalmas, az a Király Tamás tök szánalom egyedül...
 #74641  Szerző: noartist

colter írta:Szerintem a legjobb műsorok a rádióban a Magyar hangok, és a Civil negyed. Egyébként három nappal ezelőtt belehallgattam az éjszakai műsorba, és ott két olyan zenét hallottam, ami napközben szerintem nem szokott menni. De kb 10-15 percig füleltem bele.
Összességében a zenék tényleg elég unalmasak, meg a Bocsizástól felfordul az ember gyomra reggelenként...
Gyerekek! :lol: Hallgassátok a Rádió Pluszon regelenként a Plusz Jam-et :lol: :lol:
Mindent visz ;) 8-) :hit:
 #74640  Szerző: colter

Szerintem a legjobb műsorok a rádióban a Magyar hangok, és a Civil negyed. Egyébként három nappal ezelőtt belehallgattam az éjszakai műsorba, és ott két olyan zenét hallottam, ami napközben szerintem nem szokott menni. De kb 10-15 percig füleltem bele.
Én kirúgnám többek között Bochkort, Borost, Vogát, Balázsy Pannát, és István Danit. Velük még jobban süllyed ez a rádió.
Összességében meg a zenék tényleg elég unalmasak, meg a Bocsizástól felfordul az ember gyomra reggelenként...
 #74631  Szerző: Gabeedj

Van jó pár magyar zene,csak azt nem játsszák,legyen az régi vagy új vagy alter .Kis rádiók leadják,de országosan csak megasztárokat meg faktoroskat vagy fluorokat vagy éppen klasszikus agyonjátszott Slágeres magyar zenéket adnak,a külföldiről nem is beszélve(Sting,phil colins Qween ...)sorolhatnám..Jó zenék is vannak köztük,de sokszor ezeket a Slágerutánzatokat hallgatva az az érzésem támad,hogy megakadt a lemez vagy csak egy db mp3 cd forogna körbe 200 db számmal ...Ezek a nagyok is tehetnek róla,hogy nincs sok jó magyar zene sem,hiszen nem játszanak semmit,csak rtl és tv2 kitermelt királyait.
Most megint jobban produkál zeneileg a Juventus ,mint a Neo,még ha ezt hallgatottsági adatok nem is jelzik,nem is fogják ,hiszen ugyan az megy rajt kis eltérésekkel,de a Juve jobban van összerakva .
Neon káosz van,unalmas lett színtelen és teljes Sláger arcokkal van felszerelve és semmi újat nem tudnak kitalálni,csak a kívánságmaraton és dívák hete produkciókat .Dj szett nem lesz rajt az biztos,Az gáz,hogy a hírek idejét is csökkentik,pedig szívesen hallgattam azt a 15 perc hírműsort is.Fájdalom az egész,de hova lehet még fokozni??
 #74597  Szerző: Zoey

DWC írta:
TG írta:http://www.emasa.hu/cikk.php?page=radio&id=8531
Ez a magyar zene-arány hiszti megőrjít. Alig van játszható, populáris és hallgatható magyar zene, ami belefér a popzenei rádiók arculatába, ami tényleg magyar, és nem mix vagy remix, vagy bootleg..
A Class Fm mégis tudja teljesíteni a magyar zenei arányokat... És nem olyan szörnyű zenéket játszik, hiszen mégiscsak hallgatják.
Az a szomorúbb, hogy a szerződésben vállalt hírblokkokat nem tudják teljesíteni. Ehhez nem kell plusz pénz, egyszerűen hozzáállás kérdése. Lehet mondani, hogy de a Class-on sincs, na de ők okosan be sem vállalták. Ha a Neo viszont bevállalta, teljesítse is! Nem olyan sok az a napi egyszer 15 perc.
 #74563  Szerző: noartist

Roger írta:Pffffff.... :o :csukottszem:
Gyurii91 írta:Ez a rádió egy csőd! Erőltetett vihorászás, jókedv Láger által játszott no komment zenék tegeződéssel vegyítve. Kb. ez utóbbi ami pozitív dolog, de ha már Láger hallgatót próbál fogni, akkor az a 40-65 korosztály, ahol nem épp a tegeződős jópofizás a menő...

Feleslegesen elhasznált egyik legjobban kiépített hálózat, kb. mint a Bartók...
...azért el lehet ezt hallgatni munka, vezetés közben pedig csak 25 leszek... :hehe: (nem 40-65)
Hmmm, nem tudom, én már úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy az átlag magyar ezeken a zenéken nőtt fel, ezeket ismeri, ezeket szeretni, elvégre ki a fene hallgatna ismeretlen zenéket, egész nap? Meg kell érteni, hogy e.z. k.e.l.l. a. m.a.g.y.a.r.n.a.k.... :yeah: ( jah és nekem is )

BÁR A BRIDGE FM-ET SZÍVESEBBEN HALLGATNÁM EZEN A FREKIN!
Egyetértek,a Neon 10/2 zene hallgathatatlan,de ez nem zavar,nem halok bele.Szerintem jó a stílusa,és tényleg egyre inkább a Slágerre(vagy a mostani Juventusra) kezd hasonlítani.
Más:Én BridgeFM-et nem hallottam soha,de hallottam róla ezt-azt.Jó volt? :yeah: :blush: :lol:
 #74560  Szerző: Roger

Pffffff.... :o :csukottszem:
Gyurii91 írta:Ez a rádió egy csőd! Erőltetett vihorászás, jókedv Láger által játszott no komment zenék tegeződéssel vegyítve. Kb. ez utóbbi ami pozitív dolog, de ha már Láger hallgatót próbál fogni, akkor az a 40-65 korosztály, ahol nem épp a tegeződős jópofizás a menő...

...azért el lehet ezt hallgatni munka, vezetés közben pedig csak 25 leszek... :hehe: (nem 40-65)
Hmmm, nem tudom, én már úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy az átlag magyar ezeken a zenéken nőtt fel, ezeket ismeri, ezeket szeretni, elvégre ki a fene hallgatna ismeretlen zenéket, egész nap? Meg kell érteni, hogy e.z. k.e.l.l. a. m.a.g.y.a.r.n.a.k.... :yeah: ( jah és nekem is )

BÁR A BRIDGE FM-ET SZÍVESEBBEN HALLGATNÁM EZEN A FREKIN!
 #74559  Szerző: lambda

DWC írta: Ez a magyar zene-arány hiszti megőrjít. Alig van játszható, populáris és hallgatható magyar zene, ami belefér a popzenei rádiók arculatába, ami tényleg magyar, és nem mix vagy remix, vagy bootleg..
Teljesen egyetértek! Köszönöm én sem kérek a (mostani) magyar előadókból (főleg ennyit) ...
 #74550  Szerző: Gyurii91

Ez a rádió egy csőd! Erőltetett vihorászás, jókedv Láger által játszott no komment zenék tegeződéssel vegyítve. Kb. ez utóbbi ami pozitív dolog, de ha már Láger hallgatót próbál fogni, akkor az a 40-65 korosztály, ahol nem épp a tegeződős jópofizás a menő...

#74542  Szerző: benjamin

DWC írta:
TG írta:http://www.emasa.hu/cikk.php?page=radio&id=8531
Ez a magyar zene-arány hiszti megőrjít. Alig van játszható, populáris és hallgatható magyar zene, ami belefér a popzenei rádiók arculatába, ami tényleg magyar, és nem mix vagy remix, vagy bootleg..
ezért is hallgatják kevesebben a nagyokat
  • 1
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 297
  • 584