RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#6658  Szerző: Norby

Attis írta:Norbyka. Te már annyi mindnet megmondtál... És a Roxy annyira odakúr... Mennyit kell még aludni, h a Roxy országos legyen?? :lol: Mert eddig vhogy soha nem jött be semmi tipped. Inkább mondd azt, h szereted a Roxy-t, ami rendben van. De ne fényezd, mert ez a rádió egy darab lófüttyöt nem ér.
Majd én azt eldöntöm, hogy mit csinálok. És a véleményemet fogom leírni nem azt amit flash gondol (remélem értetted a célzást).
Ez meg egyátalán nem igaz, hogy semmi nem vállt be, mert nem tehetek róla, hogy vannak tulajok akik 5 percenként változtatják a döntésüket.
Az országos Roxy dolgot meg nem találtam ki hanem az a cikk amit bemásoltam, azt pedig a tulajok nyilatkozták. Csak el is kéne olvasni és nem csak gyanusigatni és a másikra rászállni, mert abban itt "páran" profik. :)
 #6657  Szerző: Attis

Norbyka. Te már annyi mindnet megmondtál... És a Roxy annyira odakúr... Mennyit kell még aludni, h a Roxy országos legyen?? :lol: Mert eddig vhogy soha nem jött be semmi tipped. Inkább mondd azt, h szereted a Roxy-t, ami rendben van. De ne fényezd, mert ez a rádió egy darab lófüttyöt nem ér.
 #6636  Szerző: Norby

GalaxyFM írta:
norbyka írta:
GalaxyFM írta:A rádióban meghallgatva volt nagy a buli, vagy a helyszínen végigpörögve? mert nem mindegy :)
Mind2 hatalmas volt.
honnan tudod? ha ott voltál, akkor nem valószínű, hogy rádión is hallgattad, hisz max a liftben vagy a lépcsőházban lett volna annyira csend, hogy halljad :D
fél12 fele még relatíve alig lézengtek a nagyteremben, haverokkal egy órát ültünk a lounge-on, mire visszamentünk, már olyan heringeffekt alakult ki, hogy lépni alig lehetett. a zene a szokásos sensation szinvonal volt, ami nekem speciel a favorit, szóval iszonyat nagyot buliztunk... egyetlen dolog róható fel a szervezésnek, hogy az a piautalvány amit osztogattak 11 és 01 között, az csak 03-05 között volt beváltható, és csak fütyülős páleszre... ez az apróbetű valahogy kimaradt a hirdetésből... bár annyira nem zavart a dolog, mert nem inni mentünk, és a jó hangulat addigra már megvolt... de tulajdonképpen megszoktuk, hogy ha szenzéjsönék valami akciót csinálnak, akkor annak jó esetben a felét szabad elhinni, és akkor nem csalódik az ember...
Teljesen igazad van, én nem voltam, de a haverom volt és beszámolt.
Hallgatva is megadott egy bizonyos élményt.
Részben meg igaz amit reklámoztak, mert 1 db 2ezer forint értékű utalvány.
Hát csak nem lehet minden 2ezer forint értékű. Bár ez is attól függ, hogy ki hogyan értelmezi az esetet.
Én csak azt tudom mondani, hogy a Roxy most nagyon oda tett.
 #6608  Szerző: Galaxy

norbyka írta:
GalaxyFM írta:A rádióban meghallgatva volt nagy a buli, vagy a helyszínen végigpörögve? mert nem mindegy :)
Mind2 hatalmas volt.
honnan tudod? ha ott voltál, akkor nem valószínű, hogy rádión is hallgattad, hisz max a liftben vagy a lépcsőházban lett volna annyira csend, hogy halljad :D
fél12 fele még relatíve alig lézengtek a nagyteremben, haverokkal egy órát ültünk a lounge-on, mire visszamentünk, már olyan heringeffekt alakult ki, hogy lépni alig lehetett. a zene a szokásos sensation szinvonal volt, ami nekem speciel a favorit, szóval iszonyat nagyot buliztunk... egyetlen dolog róható fel a szervezésnek, hogy az a piautalvány amit osztogattak 11 és 01 között, az csak 03-05 között volt beváltható, és csak fütyülős páleszre... ez az apróbetű valahogy kimaradt a hirdetésből... bár annyira nem zavart a dolog, mert nem inni mentünk, és a jó hangulat addigra már megvolt... de tulajdonképpen megszoktuk, hogy ha szenzéjsönék valami akciót csinálnak, akkor annak jó esetben a felét szabad elhinni, és akkor nem csalódik az ember...
 #6559  Szerző: Norby

Mind2 hatalmas volt.
 #6558  Szerző: Galaxy

A rádióban meghallgatva volt nagy a buli, vagy a helyszínen végigpörögve? mert nem mindegy :)
 #6556  Szerző: Enox

norbyka írta:Le a kalappala Roxy előtt tegnap nagy bulit csináltak!
Ez tényleg jó volt és két hét mulva ismét lesz.
 #6555  Szerző: Norby

Le a kalappala Roxy előtt tegnap nagy bulit csináltak!
 #6551  Szerző: Sakál

Igazán meghívhatták volna már Kyle Broflovskit ide is! :lol:
  • 1
  • 295
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 333