RADIOSITE Fórum

• Informatika

#35283  Szerző: Cicoo

Más. Van valakinek valami ötlete, hogy mit lehet csinálni a Firefox-szal, hogy ne "szabaduljon el" a memóriában? Esetleg valaki meg tudná mondani, hogy melyik az a legfrissebb verzió, ami még normálisan működik? (Gondolom, nem szabadítja fel a memóriát, ha bezárul egy tab, és az lehet a hiba.)
 #35241  Szerző: Cicoo

donder írta:Lefuttattam víruskeresőt, és ez kibaszott vírus! Ha elhiszed ha nem!

Én az agyamban futtattam le.. :hehe:
donder írta:Am vannak ilyen piti kis csalások hogy behülyítik a népet azzal hogy egy .jpg szöveget tesznek a kiterjesztés elé!
Am. tudjuk..
 #35048  Szerző: donder

LuciFerko írta:ha ie-ben nyitod meg úgy kell neked :P
Firefoxot használok immáron 4 éve!!! És még egyszer megnézem: *.SCR file, éz ezt sem képnek ismeri fel hanem programnak. Lefuttattam víruskeresőt, és ez kibaszott vírus! Ha elhiszed ha nem! Am vannak ilyen piti kis csalások hogy behülyítik a népet azzal hogy egy .jpg szöveget tesznek a kiterjesztés elé! Ezt könnyen ki lehet védeni, ha jól megnézed mondjuk Total commanderrel a kiterjesztést, vagy jelenesetben a jobb egérgomb menüjében a "hivatkozás címének másolása" beilleszted valahová, és meglátod hogy SCR afájl nevének vége, azaz kiterjesztése. :csukottszem:
 #35037  Szerző: Cicoo

képnek tűnik, de ha megnézed a linket, látszik, hogy .com a vége a file-nak.
 #34985  Szerző: LuciFerko

ha ie-ben nyitod meg úgy kell neked :P
 #34920  Szerző: donder

SzD írta:Kicsit bővebb infó róla?
Jah mesélj!!! :D
 #34834  Szerző: SzD

Kicsit bővebb infó róla?
  • 1
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301