RADIOSITE Fórum

• Rádió Plusz - Marcali - 88.0 MHz

#198502  Szerző: mihalylovics

Attis írta: 2023.03.01. 22:00
asr27 írta: 2023.03.01. 13:49 Marcali Fm-en is off. 10 perce teszteltem.

Amúgy azért valami kis búcsúzás vagy információ közlés, előtte nap célszerű lett volna, mert gondolom szándékosan elsejével lett lekapcsolva...
Szóval tegnap már biztosan tudták, hogy ma vége.

A másik, hogy jelenleg itt tart Magyarország. Még kormányzati hátszéllel sem müködőképes egy 20 ezer fős lakosú városban egy helyi rádió.
A jelenlegi médiatörvényt egy az egyben kukázni kéne!
Lehet itt Gyurcsányozni, de Gyurcsány kormányzása alatt még volt működőképes rádiós piac, és igenis a fidesz nyírta ki egy az egyben. De sajnos nem csak a rádiós piacot, hanem sok egyéb mást is. :x
Bocs.. Marcali lakossága 11 ezer fő. Ha van még annyi..
gondolom, úgy értette, a rádió vételkörzete kb. annyi embert fed le, ami többé-kevésbé reálisnak is tűnik.
 #198501  Szerző: Attis

asr27 írta: 2023.03.01. 13:49 Marcali Fm-en is off. 10 perce teszteltem.

Amúgy azért valami kis búcsúzás vagy információ közlés, előtte nap célszerű lett volna, mert gondolom szándékosan elsejével lett lekapcsolva...
Szóval tegnap már biztosan tudták, hogy ma vége.

A másik, hogy jelenleg itt tart Magyarország. Még kormányzati hátszéllel sem müködőképes egy 20 ezer fős lakosú városban egy helyi rádió.
A jelenlegi médiatörvényt egy az egyben kukázni kéne!
Lehet itt Gyurcsányozni, de Gyurcsány kormányzása alatt még volt működőképes rádiós piac, és igenis a fidesz nyírta ki egy az egyben. De sajnos nem csak a rádiós piacot, hanem sok egyéb mást is. :x
Bocs.. Marcali lakossága 11 ezer fő. Ha van még annyi..
 #198500  Szerző: asr27

p0tyi írta: 2023.03.01. 21:32 Hát így múlik el a világ dicsősége. Sajnálom őket. Jó volt. De talán még nincs minden veszve: beadtak egy újabb NMHH kérelmet.
Ismét ideiglenes szerződésre?
 #198499  Szerző: asr27

Attis írta:
Attis írta:
asr27 írta:Online nem megy. FM-en nem tudom.
FM-en szól.
Magamat kell javítanom. Hajnalban még szólt, délután már SSS.. Mármint Dombóvár
Délután tudtam tesztelni a 88.0-át, akkor már nem szólt.
Azért kíváncsi lettem volna a végére, vagy, hogy volt e ma műsorvezetés a lekapcsolásig.
 #198498  Szerző: p0tyi

Hát így múlik el a világ dicsősége. Sajnálom őket. Jó volt. De talán még nincs minden veszve: beadtak egy újabb NMHH kérelmet.
 #198497  Szerző: Attis

Attis írta:
asr27 írta:Online nem megy. FM-en nem tudom.
FM-en szól.
Magamat kell javítanom. Hajnalban még szólt, délután már SSS.. Mármint Dombóvár
 #198496  Szerző: asr27

Glenn írta:
p0tyi írta: 2023.03.01. 13:58 Üzenem a hatóságnak, hogy sem a Karc FM, sem a Magyar Katolikus Rádió nem szól jól Marcaliban és Dombóváron. Követeljük!
Teljesen jogos. +1! :lool:
Ennek semmi köze a Rádió Pluszhoz.
Ha nem tudsz a témához hozzászólni, menj az agymosó rádiód topikjába, oda való a mondandód.
 #198494  Szerző: Glenn

p0tyi írta: 2023.03.01. 13:58 Üzenem a hatóságnak, hogy sem a Karc FM, sem a Magyar Katolikus Rádió nem szól jól Marcaliban és Dombóváron. Követeljük!
Teljesen jogos. +1! :lool:
 #198492  Szerző: asr27

p0tyi írta:Üzenem a hatóságnak, hogy sem a Karc FM, sem a Magyar Katolikus Rádió nem szól jól Marcaliban és Dombóváron. Követeljük!
Nem mertem volna ezt így leírni.
Még a végén odaadják valamelyik "közösségi"szennynek a frekit.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 21