RADIOSITE Fórum

• Rádió Eger - Eger - 101.3 MHz

#163702  Szerző: halasz

kukac írta:
altermanus írta: én a másodikra teszem a voksomat :troll:
Ja, nyomtak is egy resetet a poszt után. :)
Csak ismételni tudom magam. Egy évig minden nap 15-ön tartjuk a club csatit, utána 1 napra megemeljük vmi kamu terheléssel, hogy elől* legyen a listában az amúgy néma csatorna - amit emiatt az sem tud hallgatni, aki viszont tényleg akarná.
Gondold végig, amit írtál és fejtsd ki kérlek, hogy ez nekünk miért is lenne jó.

(u.i.: nem is elől, csak max 1-2 hellyel előrébb)
 #163701  Szerző: halasz

altermanus írta:
kukac írta: Akkor ez vagy egy megbízhatatlan mérési módszer, vagy manipulált az eredmény.
én a másodikra teszem a voksomat :troll:
Mert rosszindulatú vagy. :) Értelmetlen dolog lenne a netes hallgatottság manipulálása, semmit nem oszt szoroz, hogy 150-en vagy 1500-an vannak rajta. A hirdetőknek csak a valódi mérés számít, a neteset nem nézik semmibe.
Egyébként meg igen, úgy csalunk, hogy minden évben a 364 napig max 15-ön lévő club csatorna hallgatottságát 1 napra megemeljük 70-re, pont akkor, amikor nincs rajta adás, mert a multichannel létezésével nagyot szakítunk. :D Sokat is gondolkodtunk rajta, mire összehoztuk ezt az ördögi tervet. :troll:

A hiba okát amúgy nem igazán értjük, csak az eredményét láttuk, hogy iszonyatos terhelés jelent meg a szerveren, még a konzolba belépni is alig lehetett. Mintha folyton megnyíltak/bezárultak volna csatlakozások az alsó porttartományban, amiket a multichannelnél hallgatóknak érzékelt a szerver. A fő csatorna kijátszását és hallgatói számát (talán) azért nem érintette ez, mert az a 18000-es porton megy, a multichannel pedig a 8100-as körül. Egy idő után, amikor túlterhelődött a szerver, már minden akadozott, végül 17 óra körül teljesen meg is állt az egész és újra kellett indíttatni a szervert, mert se kép se hang nem volt már sehol. Ez látszik a grafikonon is, ahol bezuhant az egész.
Egyébként nem gondolom, hogy támadás lett volna, mert újraindítás után minden rendben volt ismét, annál viszont kezdődött volna minden elölről. Inkább valami más okozhatta ezt a hibát, csak arra nincs ötlet, hogy mi. Főleg, hogy amikor teljesen megállt, már a hosting konzolból érkező újraindítási parancsra sem reagált a rendszer, ami pedig független a szerver rendszerétől, afölött van egy szinttel.
 #163698  Szerző: kukac

altermanus írta:
kukac írta:
Gr3g0ry írta:Annak idején a ozone fmnek is volt legalább 40-60 hallgatója mikor "elhallkult" Én is furcsáltam hogy a hallgatottság nagyon lassan csökkent.[/color]
Akkor ez vagy egy megbízhatatlan mérési módszer, vagy manipulált az eredmény.
Ja, nyomtak is egy resetet a poszt után. :)
Egyébként meg csak végig kell nézni a listát, olyan "rádiók" is vannak fent többszázas hallgatói számmal, amibe belehallgatva gyorsan kiderül, hogy kamu.
 #163692  Szerző: Gr3g0ry

kukac írta:
Gr3g0ry írta:Annak idején a ozone fmnek is volt legalább 40-60 hallgatója mikor "elhallkult" Én is furcsáltam hogy a hallgatottság nagyon lassan csökkent.[/color]
Vagy tényleg van igény a "online rádiós csöndre". :troll:
 #163689  Szerző: altermanus

kukac írta:
 #163688  Szerző: kukac

#163685  Szerző: Gr3g0ry

Annak idején a ozone fmnek is volt legalább 40-60 hallgatója mikor "elhallkult" Én is furcsáltam hogy a hallgatottság nagyon lassan csökkent.
 #163682  Szerző: kukac

mi lehet a stream alcsatornákkal? nekem csönd van mindegyiken (kivéve a club és a főcsatorna), ellenben folyamatosan nő a csönd hallgatottsága.... :)
 #162704  Szerző: LuciFerko

kukac írta:
nyikolaj írta:De amikor a nagyokosok meghatároznak,és kimérnek frekit,miért nem figyelnek..?
tutti ráborult a kávé a tervrajzra, oszt mire lesikálta már bachatta...
Gondolom elvileg a hivatalos vételkörzeten belül nem zavar, de ha egy kis terjedés rásegít a Dankóra és /vagy olyan helyen vagy, hogy valami nagy épület árnyékolja az FM7 adóját, akkor lehet gond.
 #162703  Szerző: kukac

nyikolaj írta:De amikor a nagyokosok meghatároznak,és kimérnek frekit,miért nem figyelnek..?
tutti ráborult a kávé a tervrajzra, oszt mire lesikálta már bachatta...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 26