RADIOSITE Fórum

• radiocafé

#85270  Szerző: mimi

Az igazi, ráadásul frissülő "régi stílus" a http://neston.hu-n lakik. Veresnek ez sose lesz terep, bár tetűlassú az új honlap, és nem tudom jobban megnézni, de a kezdőlap stílusa is vereses és nem cafés... café night mix, na hagyjuk békén egymást...
 #85269  Szerző: gabor15

A radiocafé 98.6 Facebook oldaláról:
"Pár hónap szünet után újraindult a Radio Café a régi megszokott stlíusban. Online rádióként élvezhetitek a legjobb zenéket, amelyek stílusa újra elvarázsol titeket. Hallgasd: www.radiocafe.hu"
 #76617  Szerző: DWC

Szelerailway írta:http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/mi ... 88399.html
A cég a járulékokat sem fizeti, így az alkalmazottak elveszítették biztosítotti státusukat − többen is piros lámpát kaptak az orvosnál. [...]Van, aki azért nem tud munkába állni, mert nincs kilépő papírja.[...]
Úgy tudjuk, többen − az alkalmazottak és a beszállítói státusú munkatársak − is a felszámolás megindításában látják az egyetlen megoldást. Az eljárás azonban biztosan lassú lesz, hiszen a hitelezők követelése kielégíthetetlen. Az egyetlen eredmény az lehet, hogy az alkalmazottak a bérgarancia-alapból legalább elmaradt bérük egy részét megkapják − egyszer.
..és megint a dolgozók szívják meg..
 #74085  Szerző: ceve

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/kett ... 85272.html

" Az Est Mediának az eredmények alapján nem megy a rádiózás. A Class Fm-mel együtt induló Neo több mint egymilliárdos bevétel mellett 700 milliós mínuszt produkált. A radiocafé is tetemes mínuszt termelt, 116 milliót. A céget ugyanakkor pénzügyi műveletekkel kistafírozták - az adatok szerint részesedés értékesítésének árfolyamnyereségből 142 millió forintja lett. A rádiót az idén eladták, s az új tulajdonos egyelőre ideiglenesen becsukta. Az Est Media összességében sem muzsikált jól 3,8 milliárdos bevételt ért el, ám üzemi szinten 446, mérleg szerint pedig 602 millió forint mínuszt ért el. "
 #73386  Szerző: PooLee

Ezt én is akartam írni, hogy a régi radiocafé visszahozatalának alapfeltétele, hogy a volt munkatársakat érdekelje a dolog. Ha nem mutatnak rá hajlandóságot, esélytelen a dolog. Azonban úgy gondolom, hogy jó rádiót ettől még lehetne csinálni, a félelmem az, hogy nem az esetlegesen hátat fordító volt cafésokon fog ez múlni... :(
 #73379  Szerző: klm

királyrák írta:
klm írta:
IstvánB írta:Facebookon írják

Reményeink szerint 1 héten belül a neten indul az adás. Pályázunk egy uj frekvenciára.
Ezt már az új tulaj írta, mert már nála vannak a facebook-oldal admin jogai. Szóval ne tápláljatok túlzott reményeket. Ez a radiocafé már nem lesz ugyanaz, mint a régi...
Viszont ő valahol azt nyilatkozta, hogy ugyanolyan rádiót akar, mint a Café volt. Én is bizalmatlan vagyok, csak azért reménykedem.
Én ilyen nyilatkozatot nem olvastam tőle... De érdekelne, hogy kivel/kikkel akarja azt az "ugyanolyan" rádiót megcsinálni, ha nem a régiekkel. A régiek ugyanis nem fognak vele szóba állni, amíg nem kapják meg több havi elmaradt pénzüket - és valószínű, hogy azt követően sem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 36