Geci, hát ég a pofám ettől a majomtól! Olyan közlekedési infókat művelt le az előbb, hogy már én éreztem kínosan magam, ezt nem hiszem el hogy 0 alkalmatlansággal és 0 tudással beültették ezt a nyomorékot, hát ilyen a világon sincs... kénytelen vagyok hallgatni, ahol dolgoznom kellett ott ezt a szemetet hallgatják, de már hánynak tőle ők is...
Egyébként azonkívül, hogy ezek a helyi rádiónak nevezett förtelmek - tisztelet az 1-2 kivételnek, amit én fogni itt nem tudok -, a rádió1 zenei "kínálatát" majmolják, és nulla kreativitást mutat a zenei szerkesztésük, ami legalább valamennyire megkülönböztetné a kvázi országos hulladéktól plusz nyomják a kormánypropagandát, tulajdonképpen mi a fészkes fene indokolja a létezésüket?
Arra, hogy csak foglalják az amúgy is túlzsúfolt FM-en a frekvenciákat, más hasznukat nem látom. Most, hogy DX szezon van, nekem külön élvezet, amikor egy erősebb terjedés az egész pöcegödröt, úgy ahogy van, elsöpri, és jönnek a török, angol és egyéb adók. Jövőre remélem, valami más is elsöpri az összest, de végleg.