RADIOSITE Fórum

• 97,5 K1 - Kaposvár

#46372  Szerző: Zoey

Mennyi reklám van amúgy rajta, ami elvileg kevés és nem nyereséges? Csak mert pl. a miskolci 103 Sztáron is kevés, max 1 perc óránként. Ahogy néztem a K1 honlapján az elmúlt évek legjátszottabb dalait, elég egyértelművé vált számomra, hogy tényleg rétegzenét játszanak főleg, ami még talán kisköznél ok, de ezek szerint helyi kereskedelminél ez nem nyereséges. Bár ez is érdekes, mert nem gondolnám, hogy a hirdetők a stílust is nézik, csak hogy a hallgatottsági adatokat, és azért abban nem olyan szörnyű a helyzete, még ha az elmúlt hónapokban a többi N-joyos verte is. Amúgy meg ha egy cégnél van a 3 rádió, nem tudták volna valahogy megoldani, hogy elosztják a reklámidőt, és nem megy egy se csődbe? Vagy a hirdetők konkrét rádiónál akarnak hirdetni?
 #46340  Szerző: ravasz

LuciFerko írta:majd lesz Klub is... Vagy nem :shock:
Az nemhinném. :)
 #46339  Szerző: ravasz

Inkább a Kapos Rádiót kellett volna felfalni, mert az úgy szar, ahogy van... (bocs az őszinteségért, nyilván egyeseket kellemetlenül érint).
 #46337  Szerző: LuciFerko

majd lesz Klub is... Vagy nem :shock:
 #46336  Szerző: nyikolaj

Én megértem a kaposváriakat,(főleg akik szerették a K1-et)De javaslom,hogy nézzék meg más megyeszékhely rádiós kínálatát,és belátják majd,hogy olyan igazságtalanág azért még sincs.
És,hogy miért mondom ezt?
Mert a legtöbb helyen már vannak talk rádiók.(van ahol nem is egy)
Kaposvárra is kell...
 #46333  Szerző: Attis

Sajnálom... :(
Végig követhettem a rádió indulását, fejlődését... És ezek szerint megszűnését is.
Sok jó műsor ment, amik hiányozni fognak. Ezek nagy részével az a bajom, h már most hiányoznak. Mert hiányzik ebből a csapatból MolnárB, Boki, BG. Sajnos, akik utánuk jöttek, már nem pótolták az általuk képviselt színvonalat.
Hiányozni fognak a jó, és valóban ütős zenék. Mert volt sajnos pár, amikkel nem tudtam megbarátkozni, de azért tény, jó pár zenét itt hallottam először, vagy itt kedveltem meg.
Nehéz elbúcsúzni. Mert ugyan sokszor haragudtam rá, de azért mindig úgy voltam vele, hogy csak odakapcsoltam. Mert nekünk szólt, akik szeretjük ezt a stílust, és ezt eddig csak "legális" letöltések vagy pesti rádiókon keresztül élhettük át...
Nagy kár érte... Nagyon sajnálom. :cry:
Ugyan Kaposvár most elveszít titeket, de kedves Balázs, kívánok nektek sok sikert és erőt a többi rádióhoz!
Hiányozni fogtok, az szent...
 #46325  Szerző: djlacee

Pasa írta:A Gazdasági Rádió egyik munkatársa nyilatkozta tavaly, hogy 2 éven belül az összes megyeszékhelyen meg akarnak jelenni.
Már látom a bedőlt Oxygen FM-et meg Egerszeg Rádiót :mellow:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 13