RADIOSITE Fórum

• FixHD

#58736  Szerző: Mauro

Pasa írta:
Mauro írta:sok az ismétlés.
Régen is sok volt.
Igen délelőtt. De nem este hatkor. Legalábbis én nem emlékszek rá hogy esti órákba ennyi ismétlés lett volna.
 #58721  Szerző: djlacee

Nekem tetszik ez az egész, simán el tudnám képzelni MinDig TV-n vagy MinDig TV Extrán
vagy UPC -n mondjuk a Reflektor helyett :yeah:
 #58712  Szerző: Pasa

Mauro írta:sok az ismétlés.
Régen is sok volt.
 #58672  Szerző: Mauro

Meg úgy vettem észre hogy sok az ismétlés.
Remélhetően ez is változik majd.
 #58637  Szerző: csokie

Az ilyen béna riporterektől a falra mászok!!!! Vendi meg ügyesen kezelte a dolgokat, és örülök, hogy nem adták fel a tvzést. Kitartást nekik!
 #58375  Szerző: Mauro

November 15.-től Restart!
 #56189  Szerző: Mauro

Zeegee22 írta:
djlacee írta:Akkor nem FX lesz a neve?
Nem. Szerintem az FX év csak az előző felállás megszűnése, papírok, engedélyek megszerzése miatt kellett. Most úgy mondd tiszta lappal kezdi a régi új FIX :party:. Igaz az ajánlókban hallani hogy FX-et mondanak csak a hang meg lett vágva hogy fixnek hangozzon.

Az online stream felbontásán látni hogy HD, a néha pixeles kép a netnek köszönthető. Szerintem.
De sajna egy szolgáltató se adja még HD-ba pedig h.264 ~10Mbps nyomják.
 #56071  Szerző: Zeegee22

Nem tudom mit, hogy merre terveznek a Vendiék a tv jövőjét illetően...de ebben a formában eléggé :sealed: lett az egész. Nem tetszik. A jelen műsorok egész mást tükröznek, mint amilyen volt. Tudom, hogy még nem "fullos" a csatorna, és azt is hogy térnek vissza régi műsorok, de addig is változtatni kellene, nagyon "elvont" az egész MOST.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 21