RADIOSITE Fórum

• Radio Ice - Makó - 94.2 MHz

#42704  Szerző: Szomee

Kísérleti jelleggel elindítottuk 2 műsorunk Podcast adását, így az iTunes segítségével aki szeretné, letöltheti a műsorokat, illetve újra meghallgathatja online. A honlapot is folyamatosan frissítjük és töltjük fel információkkal, minden műsornak szeretnénk majd egy külön szekciót, ahol infokat lehet majd olvasni az adott hét híreiről, meg lehet nézni a listákat, műsorvezetőket stbstbstb....http://www.onairfm.hu
 #35132  Szerző: Szomee

Na, igy pár hónapnyi szünet után azt hiszem akkor letudtuk ezt a dolgot :P
 #35123  Szerző: Promenád

Szomee írta:Ahová hivnak bennünket, mi nagyon szívesen megyünk, ráerőltetni nem fogjuk magunkat senkire, ha a szervezők úgy érzik hogy szeretnének velünk koprodukálni, akkor oké. Megjegyzendő a SZIN nem kimondott rockfest. A 0.napon pont a a szokásos progi bulit adtuk ki, a többi meg igy sikerült, a medence felhozatalához kell alkalmazkodnunk. Tény hogy ez a pár nap kilóg a sorból, de ilyen is kell néha...és amíg (a tapasztalataink szerint) jobban szeretnek bennünket a másik rádiónál, addig nem is kívánunk struktúrát váltani.
Egy szó mint száz: Az egyszerű emberke azzal sose foglakozik, hogy Kukutyinban milyen események vannak, ha nem Kukutyinon lakik és a helyi rádió nem Kukutyinban működik. ;)
 #25498  Szerző: Szomee

Ahová hivnak bennünket, mi nagyon szívesen megyünk, ráerőltetni nem fogjuk magunkat senkire, ha a szervezők úgy érzik hogy szeretnének velünk koprodukálni, akkor oké. Megjegyzendő a SZIN nem kimondott rockfest. A 0.napon pont a a szokásos progi bulit adtuk ki, a többi meg igy sikerült, a medence felhozatalához kell alkalmazkodnunk. Tény hogy ez a pár nap kilóg a sorból, de ilyen is kell néha...és amíg (a tapasztalataink szerint) jobban szeretnek bennünket a másik rádiónál, addig nem is kívánunk struktúrát váltani.
 #25469  Szerző: Promenád

Promenád írta:
Szomee írta:
Promenád írta:Ez akkor lenne szép és jó, ha Szegeden is hallható lenne a Rádió Ice. De mível Makó és annak vonzáskőrzetében hallható internet kívételével, szeríntem felesleges foglalkoznotok vele. Helyi eseményekre, rendezvényekre sokkal foghatóbbak a hallgatók, mint egy húszon akárhány kilóméterre lévőre. ;)
Ha mondasz nekem olyan "értelmes helyi rendezvényt" amire el lehet menni és nem kockák a szervezők, akkor már ott is vagyunk...
Amugy meg ebbe a huszonakárhány kilométerre lévő Szegedre jóformán 20 percenként vannak buszok, és az értelmes és tartalmas szórakozásra vágyó emberek többsége bemegy Szegedre.

De nem is csodálkozok rajta, ahol egy fürdővezető azt mondja a felajánlásunkra, hogy köszi nem...(szal sok ember nagyon ért ahhoz amit csinál)...

Szóval, amíg nincs értelmes alternatíva addig marad Szeged...

Hát, igen...sajnos ebből látszik, hogy Makón nem igazán vannak fontos események, ami a fíatalabb generációt lekötné. Kedvcsinálónak egészen biztos hogy jó őtlet azt áláírom. De szeríntem abba amit ti képvíseltek, abba sajnos nem fér bele ez, hogy egy több műsoron át a SZÍN-ről szóljon az egész. Megjegyzem hogy akkor ilyen erővel a hódmezővásárhelyi HÓD-WOODSTOCK - ra is kimehetnétek. Az sem makói rendezvény, rock fesztivál az is, ide is bárki eljöhet az ország másik pontjából. A "kocka szervezőkről" meg annyit, hogy náluk egy kereskedelminek nagyobb reklám értéke van, mint egy kisközösséginek.
 #25466  Szerző: Promenád

Szomee írta:
Promenád írta:Ez akkor lenne szép és jó, ha Szegeden is hallható lenne a Rádió Ice. De mível Makó és annak vonzáskőrzetében hallható internet kívételével, szeríntem felesleges foglalkoznotok vele. Helyi eseményekre, rendezvényekre sokkal foghatóbbak a hallgatók, mint egy húszon akárhány kilóméterre lévőre. ;)
Ha mondasz nekem olyan "értelmes helyi rendezvényt" amire el lehet menni és nem kockák a szervezők, akkor már ott is vagyunk...
Amugy meg ebbe a huszonakárhány kilométerre lévő Szegedre jóformán 20 percenként vannak buszok, és az értelmes és tartalmas szórakozásra vágyó emberek többsége bemegy Szegedre.

De nem is csodálkozok rajta, ahol egy fürdővezető azt mondja a felajánlásunkra, hogy köszi nem...(szal sok ember nagyon ért ahhoz amit csinál)...

Hát, igen...sajnos ebből látszik, hogy Makón nem igazán vannak fontos események, ami a fíatalabb generációt lekötné. Kedvcsinálónak egészen biztos hogy jó őtlet azt áláírom. De szeríntem abba amit ti képvíseltek, abba sajnos nem fér bele ez, hogy egy több műsoron át a SZÍN-ről szóljon az egész.
 #25464  Szerző: Szomee

#25457  Szerző: Promenád

Ez akkor lenne szép és jó, ha Szegeden is hallható lenne a Rádió Ice. De mível Makó és annak vonzáskőrzetében hallható internet kívételével, szeríntem felesleges foglalkoznotok vele. Helyi eseményekre, rendezvényekre sokkal foghatóbbak a hallgatók, mint egy húszon akárhány kilóméterre lévőre. ;)
 #24920  Szerző: Szomee

Augusztus 26tól minden este élő közvetítés Szegedről, a Szegedi Ifjúsági Napokról. Reméljük, hogy a rockosabb vonal ezeken az estéken újabb rétegeket tud majd a rádió elé vonzani, ez még nekünk is új, hogy több estén át ez lesz túlnyomórészben.
 #21684  Szerző: Szomee

Megszületett mostmár a 3. szülinaphoz illő, 3 napos ünneplés is...

Július 11-én, szombaton este hangolunk a jövő heti bulira, 19 órától az FM 94,2 Radio Ice-ban élőben DJ Titu & SiZoo Jr.

Azután remélem senki nem felejtette el, már csak azért is mert felejthetetlen lesz:

2009. július 17. - Radio Ice 3. Birthday Party & Prog Is Alive Radio Show
Fészek Klub Szeged

Dj's: Miss Groovee & Andrew Fyl
Twisted Beats(No Crew!) /www.myspace.com/thetwistedbeats/
Dj TiTu & SiZoo Jr. /www.djtitu-music.extra.hu/
/www.sizoojr.xdl.hu

Vj: MaZoli

Egész éjszaka élő közvetítés a Radio Ice-on (Fm 94.2) /www.radioice.hu/
Az est házigazdái: Szomee & Miss Groovee

Ha pedig még van energia....akkor Radio Ice 3. Birthday Fresh Night After a Fészek 1.0-ban július 18-án csakis a legfrissebb kedvencekkel 22 órától élőben by Gyala-ZoZo-Daniel Freeman.

3.születésnap - 3 felejthetetlen éjszaka - 3 éves a Radio Ice!

Köszönöm a figyelmet! :yeah: