RADIOSITE Fórum

• Class FM

#180090  Szerző: Cole

ClassCredo írta: 2018.11.20. 15:56 2 éve.

https://www.youtube.com/watch?v=Ze9HH-F8xjs

Úgy tűnik, hogy hamarosan jön az újabb adag. (Music FM, Sláger FM) Vajon ők is megpróbálják az online-t vagy csak eltünnek?
Szomorú, bár szerintem netes rádióként sokkal jobbak voltak, mint előtte. (saját vélemény)

Azért kár, hogy már nincsenek online. Valahogy munka közben hiány érzetem van. :D

Szerintem a Sláger FM nem az a korcsoport, ahol az internetes rádiót tudnának népszerűsíteni, bár elképzelhető minden, de szerintem ha nem írják ki a "pályázatot", akkor elhallgatnak. A MusicFM mehetne online, de ott állítólag tartozásuk is van az nmhh felé, ezért kötve hiszem, hogy belevágnának egy ilyen buliba.

Én arra leszek kiváncsi, hogy ha megpályázzák ezeket a frekcenciákat, és beadja mindkét jelenlegi rádió, akkor vajon alaki hibával zárja őket is ki az nmhh, mint a classfm esetében? :)
 #180089  Szerző: noartist

Glenn írta: 2018.11.20. 16:22
ClassCredo írta: 2018.11.20. 15:56Úgy tűnik, hogy hamarosan jön az újabb adag. (Music FM, Sláger FM) Vajon ők is megpróbálják az online-t vagy csak eltünnek?
Az én tippem, hogy ugyanaz lesz. Online adás és per. Aztán persze a pert elvesztik és megy minden tovább... :(
A Sláger valószínűleg perelni fog, a Music FM nem hiszem. Újra pályáznak, ez szinte biztos.
 #180086  Szerző: Glenn

ClassCredo írta: 2018.11.20. 15:56Úgy tűnik, hogy hamarosan jön az újabb adag. (Music FM, Sláger FM) Vajon ők is megpróbálják az online-t vagy csak eltünnek?
Az én tippem, hogy ugyanaz lesz. Online adás és per. Aztán persze a pert elvesztik és megy minden tovább... :(
 #179982  Szerző: Glenn

Marcii írta: 2018.11.13. 20:21 103.9 Class FM vagy 99.5 Class FM,de jó is lenne :roll:
Ha már, akkor már inkább Danubius. :yes:
 #179963  Szerző: Marcii

103.9 Class FM vagy 99.5 Class FM,de jó is lenne :roll:
 #179884  Szerző: Cole

moby67 írta: 2018.11.06. 15:25
Cole írta:Igen, de nem kell műsorvezető. Egy nonstop rádió szerűséget el tudok képzelni a class fm márkaként addig, aztán később pályáznának frekire. Persze ez is költségekkel jár, de azért nem annyi, mint amennyi elment a három sztár műsörvezetőnek az 1 év alatt. Az nagy hiba volt, hiszen házon belül ez megoldható lett volna sokkal kevesebbért is. Picit ezt túltolták, de próbálkozásnak nem volt rossz.
2017-ben még reménykedtek, hogy vissza kapják vagy nyerik az analóg frekvenciákat. Inkább a márkát szerették volna szinten tartani. A Neo hálózatot pedig már előtte felosztották az MTVA-nak, ezért is van ennyi hálózatos R1.
Igen, ezt tudom, és az is várható volt, hogy a retro indulásával szépen csöndben elhallhatnak, de a márka fenntartásával még maradhatott volna zenei rádióként.
 #179882  Szerző: moby67

Cole írta:Igen, de nem kell műsorvezető. Egy nonstop rádió szerűséget el tudok képzelni a class fm márkaként addig, aztán később pályáznának frekire. Persze ez is költségekkel jár, de azért nem annyi, mint amennyi elment a három sztár műsörvezetőnek az 1 év alatt. Az nagy hiba volt, hiszen házon belül ez megoldható lett volna sokkal kevesebbért is. Picit ezt túltolták, de próbálkozásnak nem volt rossz.
2017-ben még reménykedtek, hogy vissza kapják vagy nyerik az analóg frekvenciákat. Inkább a márkát szerették volna szinten tartani. A Neo hálózatot pedig már előtte felosztották az MTVA-nak, ezért is van ennyi hálózatos R1.
noartist írta:Csak akkor lenne értelme az egésznek, ha pályáznának frekvenciákra, aztán az egyik hátha bejön.

A netrádiózás - konkrét tervek hiányában, összesen több millióba kerülő sztárműsorvezetőkkel - elég mínuszos dolog, és valljuk be, a pénz sem fán terem.
Hátha.. de lehet náluk nem lenne annyira megértő a Tanács mint az R1-Retró esetében.
 #179879  Szerző: Cole

Igen, de nem kell műsorvezető. Egy nonstop rádió szerűséget el tudok képzelni a class fm márkaként addig, aztán később pályáznának frekire. Persze ez is költségekkel jár, de azért nem annyi, mint amennyi elment a három sztár műsörvezetőnek az 1 év alatt. Az nagy hiba volt, hiszen házon belül ez megoldható lett volna sokkal kevesebbért is. Picit ezt túltolták, de próbálkozásnak nem volt rossz.
 #179878  Szerző: noartist

Csak akkor lenne értelme az egésznek, ha pályáznának frekvenciákra, aztán az egyik hátha bejön.

A netrádiózás - konkrét tervek hiányában, összesen több millióba kerülő sztárműsorvezetőkkel - elég mínuszos dolog, és valljuk be, a pénz sem fán terem.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 510