RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#109709  Szerző: Sandav

A 2009.nov-12.aug közti időszakról van valakinek mp3-ma?
 #109401  Szerző: mimi

adminisztrator írta:és anyázás lesz.
elsőként ezen a fórumon két napon belül.
 #109393  Szerző: markfelt

mimi írta:ma kedves vagyok és túl jóindulatú.
három hónap
és fizetést senki nem fog kapni és anyázás lesz.
 #109392  Szerző: mimi

ma kedves vagyok és túl jóindulatú.
három hónap
 #109382  Szerző: mlaszlo

Elindult a Neo FM utódja, a Neo World Radio

A Neo World Radio nevű online adó eddig csak zenéket adott, ám mostantól már élő adásuk is van: reggel 7-től délután 5-ig dolgoznak műsorvezetők a stúdióban, írja az mmonline.hu. A reggeli műsort Balás Emese vezeti, 9 órától Klamancsek Krisztián majd délutántól Andrejkovics Sándor hallható. A netes adó zenei kínálata nagyjából megegyezik a novemberben megszűnt rádióéval.
 #107932  Szerző: kukac

Gabeedj írta:Kukac:Ha nem értek hozzá ,legyen.Célcsoport ?,Profik ?...Akkor most mi is van a hazai rádiózással??Pedig annyi sok megmondó hozzászólást olvasni.Akkor miért nincs jobb helyzet ?Mit kellene tenni a jövőben a mai rádiózásban?Milyen úton kell haladni?
nem értem pontosan hogy mire is vagy kíváncsi, így általánosságokat tudok mondani (bár azt gondolom, ezzel nagyjából minden szakmabeli tisztában van). A kereskedelmi rádió a piac, a kereslet-kínálat törvényeinek van alárendelve. Nem elsődleges feladata kultúra terjesztése, a trend diktálás, az ízlésformálás - a meglévő hallgatói igényeket fogja kiszolgálni, a meglévő gazdasági viszonyokhoz fog alkalmazkodni - ha a gazdasági helyzet éppen olyan amilyen és emiatt a piaci viszonyok is megváltoztak (csökkenő piaci pozíciók, árbevételek, és emiatt csökkentő hirdetési kedv, egyre jobban korlátozó törvényi szabályozás, stb.), akkor a kereskedelmi rádió - ami a piacból kénytelen megélni, igazodni fog az adott helyzethez, összébb húzza a nadrágszíjat, kevésbé koncentrál a költséges műsorok gyártására, kevésbé tud megfizetni jó szakembereket, nem tud kutatásokat, teszteket finanszírozni. Azt hogy mit kell tenni a jövőben hogy jobb legyen, majd megmondja az aki a lottószámokat is meg tudja mondani előre - egy viszont biztos, a jövőben is a célcsoport igényeit kell majd kiszolgálni és nem pedig az egyéni zenei ízlést kell a rádióban kiélni, arra ott van a cd-játszó és az otthoni közeg. Aki ezt nem képes tudomásul venni, az nem kerülhet döntéshozói pozícióba, mert ha nem piaci a szemlélete akkor a tulajdonos pénzét, a vállalkozás létét teszi kockára!
 #107907  Szerző: Gabeedj

Kukac:Ha nem értek hozzá ,legyen.Célcsoport ?,Profik ?...Akkor most mi is van a hazai rádiózással??Pedig annyi sok megmondó hozzászólást olvasni.Akkor miért nincs jobb helyzet ?Mit kellene tenni a jövőben a mai rádiózásban?Milyen úton kell haladni?
 #107906  Szerző: Gabeedj

[/quote]Akkor is írásjel után teszünk szóközt, bármilyen írásosat kell beadnod munkához vagy iskolában, ezzel úgy vágnak ki, hogy repülsz.
Tehát ki határozza meg a minőséget?[/quote]

Úgy látszik te határozod meg a minőséget,mert azt hiszed te vagy aki mindent tudsz :) Örülök,hogy leragadsz mindig és ítélkezel és minősítesz embereket,pedig nem is ismered őket:)Gratulálok :) Köszi szépen van állásom és soha semmi nem volt gond.Tudom most jön az,hogy milyen munkahely lehet :)De tudod nem is érdekel :) Ha nem a te leszármazottad vagy feljebbvalód valaki,az már nem ember :)Ezt pár fricskázó társadra is igaz.Aki ismer az tudja milyen vagyok ,de ez már magánügy.Vagy kívánod azt is kielemezni ??
 #107887  Szerző: orrhang

nem a véleménnyel van a gond, hanem a meggyőződésből merítkező hülyeséggel. lehet más a véleményed, de szakmailag nincs igazad és láthatóan nem értesz ahhoz amiben állást kívánsz foglalni!
szivembol szoltal
 #107885  Szerző: kukac

Gabeedj írta:
kukac írta:
Gabeedj írta:Tomek, Pool Lee köszönet nektek,végre gondolkodó emberek :D Leírtátok a lényeget .Annyit még hozzáfűznék ,hogy ha itt oltják azt,aki másképpen vélekedik,akkor mi lehet a "darálóban" vagyis a szakmában.Szerintem ez is hozzá tesz a mai hazai rádiózás színvonalához.Sokan ragaszkodnak székeikhez,mind a képviselők és aki egyszer megkóstolta a jó világot,nem szívesen ereszti azt el .Kicsi tisztelet a másik iránt és persze az oda illő emberek kerüljenek pozícióba és no politika.Ez csak pár dolog,ami fontos lenne,hogy mi idehaza is tudjuk rádiót csinálni ,ne csak a külföldiek mondják meg a tutit .200 agyonjátszott felfogást meg ki kell verni a fejekből,mert arra ott az okos telefon és társai :hit:
Igen tudjuk, itt mindenki hülye csak te vagy okos... No comment.
Fogadd el,hogy vannak másfajta vélemények .Nem engem kell fricskázni,hanem tenni azért,hogy az istenadta nép minőségi szolgáltatást kapjon .Gondolom te valami nagy média egyéniség vagy,így a lehetőség adott. :yes:
nem a véleménnyel van a gond, hanem a meggyőződésből merítkező hülyeséggel. lehet más a véleményed, de szakmailag nincs igazad és láthatóan nem értesz ahhoz amiben állást kívánsz foglalni!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 584