donder írta: ↑2018.06.16. 19:04xDnoartist írta: ↑2018.06.03. 08:27 Először a Petőfi topikjába írtam, de megnéztem, más adók is játsszák: az Armin van Buuren - Sex, Love & Water nem erős kicsit napközben?Konkrétan most ment le a MusicFM-en. Egy alig 10 éves gyerek telefonált be, hogy szeretne számot kérni a testvérének és a szüleinek. Erre megkérdezik tőle, hogy ez a szám jó lesz?!
(én is néztem ki a fejemből, de hát ez van..)![]()
noartist írta: ↑2018.06.03. 08:27 Először a Petőfi topikjába írtam, de megnéztem, más adók is játsszák: az Armin van Buuren - Sex, Love & Water nem erős kicsit napközben?Konkrétan most ment le a MusicFM-en. Egy alig 10 éves gyerek telefonált be, hogy szeretne számot kérni a testvérének és a szüleinek. Erre megkérdezik tőle, hogy ez a szám jó lesz?!
TechY01 írta: ↑2018.06.13. 12:20 Sziasztok!A Rádió 1-es megvan. https://www.youtube.com/watch?v=y5U-I5wk1uo
Tegnap ment a Music FM-en(Igen,tropo) egy jó zene, amiből a refrénjét hallottam, ami az hogy du ba du ba di da ... valami ilyesmi.Valaki tudja a címét? Meg egy Rádió1-es zenét is keresek, ami lement tomajmonostorai majálison. Ennek is tudja vki a címét?
Mindenkinek köszönöm!![]()