RADIOSITE Fórum

• Rádió Érd - Érd - 87.8 MHz

#82582  Szerző: Milán

jimmer írta:belenéztem a stúdiócam-ba a ustreamen és hirtelen mintha a NEO logója lenne a falon, aztán persze kitisztult a kép, de nagyon hasonlít. most épp nem ül senki a mic előtt, de nem tudom ha ott ül is valaki mi látszik belőle, elég rossz helyen van a kamera.
Mikor rakták oda a kamot? :D
 #82216  Szerző: jimmer

belenéztem a stúdiócam-ba a ustreamen és hirtelen mintha a NEO logója lenne a falon, aztán persze kitisztult a kép, de nagyon hasonlít. most épp nem ül senki a mic előtt, de nem tudom ha ott ül is valaki mi látszik belőle, elég rossz helyen van a kamera.
 #82208  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:Picit nőtt a vételkörzet, az M7esen majdnem Tordasig jön!
Nem lehet, hogy valami terjedésnek köszönhetően szólt el addig? Ugyanis a városban az M7-es irányába nem érzékelek különbséget, ugyanolyan gyengén szól.
 #81873  Szerző: LuciFerko

Picit nőtt a vételkörzet, az M7esen majdnem Tordasig jön!
 #81467  Szerző: Milán

Egész jó kis rádió lett.
 #81143  Szerző: mlaszlo

egon2 írta:Itt Érden nem mindenhol fogható még az Érdi Rádió.
Jó minőségben talán a város felében fogható, a magasabb részeken, Parkvárosban már alig jön. A városközponttól haladva nagyjából a Tárnoki út magasságáig jön hallgatható minőségben, utána az M7-es felé folyamatosan gyengül (már csak erősebb rádiókkal lehet fogni, de házon belül már azzal is esélytelen), majd az autópálya-Bem tér környékén már csak egy-egy ponton hallatszik belőle valami.
Hétvégén autóval nézegettem a városközpontban, ott jön, de az RDS sok helyen elég nehezen jött le, de legalább már nem vált át a Rádió6-ra.
 #81141  Szerző: egon2

Itt Érden nem mindenhol fogható még az Érdi Rádió.A Lakihegy Rádió viszont szépen szól erre felé is,és akkor még a Dabasi Rádióról (FM 93,4MHz)nem is beszéltem.
 #79429  Szerző: Szd96

Na, akkor majd megpróbálok egy kis infót szerezni Lacitól.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12