RADIOSITE Fórum

• Gerilla Rádió - Dunaújváros - 99.1 MHz

#98396  Szerző: Roger

radukanorbert írta:
Roger írta:
Atis90 írta:Én azt hallottam, hogy a Gerilla Rádió hamarosan eltűnik, mert felvásárolta a Mária Rádió. :troll:
Ezt a "konkurenciánál" is így tudják, de már lassan fél éve...nem értem az egészet, hogy nincs ebből ejnye~bejnye, hogy csak zenék szólnak lassan 1 éve, és nem teljesít semmit ez a rádió. Nagyon szeretem, félreértés ne essék. 40Km-es vételkörzet, normális műsorfolyam és mégis tönkre ment...valamit nagyon rosszul csináltak anno. Kár érte. Marad az online rádiózás...az autóban meg a 106.5 :mellow:
Ne felejtsük el, hogy ez nem kereskedelmi, hanem kisköz rádió és vannak vállalások amiket teljesíteni kéne. Furcsállom, hogy az NMHH még engedi szólni.
Közműsor -szolgáltató , ha jól tudom indulása óta. A vállalásokról meg azt hiszem ugyan azt írtam, ugyan arra gondoltam: "nem értem az egészet, hogy nincs ebből ejnye~bejnye, hogy csak zenék szólnak lassan 1 éve, és nem teljesít semmit ez a rádió." ;)
 #98393  Szerző: Balu789

Ez érdekes tényleg!

De hamarosan elveszik a frekvenciát tőlük, mert semmit nem tart be! A rengeteg közműsor dologból konkrétan semmit!
1 hete már médiatanácsnál napirenden volt és felsorolásban talán 5. pontban sorolva voltak a sértések.

Gondolom a dunaújvárosi víztorony tetején lévő rendszer most folyamatosan rá van állítva és rögzíti minden egyen napot, aztán a bekért anyagokkal hasonlítják össze.

Ilyenkor minimum annyi büntetést kellene kapni neki, mint a másik két helyi kereskedelmi rádió műsor szolgáltatási díja!

Egyes források szerint a Mária mégsem vette meg a Gerillát üzemeltető céget, mert 1-2 éven belül úgyis az ő tulajdonukba kerül pályázaton keresztül, ugyanis a médiatanács elveszi hamarosan a frekvenciát tőlük! (szerződés bontás lesz)

Így most a tulajdonos nagyon megszívja, mert sokat szeretett volna keresni rajta, de egy forintot sem fog!
Most jön egy kisebb büntetés, aztán jön a nagyobb és utána szerződés bontás.
 #98369  Szerző: jimmer

sajnos bármilyen furcsa is, közösségivé nyilvánították. így nem kell koncessziós díjat fizetnie, de sokkal durvább elvárásoknak kell megfelelni.

(és azt se felejtsük el, hogy megtarthatja az eredeti lefedettséget, ami rohadt szemét húzás, a "normál" közösségiekkel szemben) :yuno:
 #98367  Szerző: Glenn

A Gerilla kisköz? Ne viccelj már... :shock:
 #98350  Szerző: radukanorbert

Roger írta:
Atis90 írta:Én azt hallottam, hogy a Gerilla Rádió hamarosan eltűnik, mert felvásárolta a Mária Rádió. :troll:
Ezt a "konkurenciánál" is így tudják, de már lassan fél éve...nem értem az egészet, hogy nincs ebből ejnye~bejnye, hogy csak zenék szólnak lassan 1 éve, és nem teljesít semmit ez a rádió. Nagyon szeretem, félreértés ne essék. 40Km-es vételkörzet, normális műsorfolyam és mégis tönkre ment...valamit nagyon rosszul csináltak anno. Kár érte. Marad az online rádiózás...az autóban meg a 106.5 :mellow:
Ne felejtsük el, hogy ez nem kereskedelmi, hanem kisköz rádió és vannak vállalások amiket teljesíteni kéne. Furcsállom, hogy az NMHH még engedi szólni.
 #98229  Szerző: Roger

#98228  Szerző: Atis90

Én azt hallottam, hogy a Gerilla Rádió hamarosan eltűnik, mert felvásárolta a Mária Rádió. :troll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9