asr27 írta: ↑2025.03.25. 11:09Ha új kormányzat lesz, nem gondolom hogy a DAB+ hamar terítékre kerül. Magát a médiát körülvevő saját arcukra formált jogszabályi környezetet sem egyik napról a másikra fogják módosítani. Lehet, hogy a legfontosabbakhoz hozzányúlnak, de alapjaiban biztos nem lesz változás egyelőre. Inkább személyi cserék lesznek, akik másfél évtizede asszisztáltak a hazudozáshoz, elhallgatáshoz, akkor igen gyorsan lapátra kerülnek. Olyan sok baj van az országban, hogy fontossági sorrendben a DAB+ kérdés szerintem eléggé a végén kullog.Landsmann írta: ↑2025.03.25. 11:03asr27 írta: ↑2025.03.25. 09:09 Semmi veszteség nem érte az országot. Bár soha többé ne működne egyik se…Hasonló véleményen vagyok én is. Amilyen lefedettsége van a Kossuthnak és szerintem indokolatlanul a Dankónak, simán lehetne az adókból úgy válogatni, hogy gyakorlatilag az országos lefedettség nem romlana jelentősen, de minimum 1, de lehet akár 2 szinte teljes országos lefedettségű adót lehetne indítani.
Talán új kormányunk lesz hamarosan! Remélhetőleg megreformálja a “közszolgálati médiát is.
Nagyon bízom benne, hogy el fogja indítani az új kormány a DAB+ sugárzást is!
Vevő: Panasonic CQ-RDP383N
Antenna: 2x Iskra FM-50F, Vertikális polarizáció, irányszög: 33°
Antenna: 2x Iskra FM-50F, Vertikális polarizáció, irányszög: 33°