Ráférne arra a szoftverre egy 'költözés'! Nem kell megvárni még eljön 'néhány elfelejtett szó', vagy lesz egy 'különös szilveszter', szinte magától kéri hogy 'vigyél el' és ha itt az idő, akkor 'el kell hogy engedj'! 

Roger írta:Éjszaka előfordult olyan is hogy 30 percenként (kb.3×) lement egy Auth Csilla szám.Náluk a 42NET-nek biztosan a szerelem az esete
RDS írta:Feltételezem arra célzott, hogy a hallgatót mit érdekli, hogy milyen rendszer van, csak (jól) szóljonadmin írta:és az miért volt jó? kit érdekel? ok, minket itt igen. de most akkor a hallgatóknak rádióznak, vagy nem?!Ezt most nem értem?!
admin írta:és az miért volt jó? kit érdekel? ok, minket itt igen. de most akkor a hallgatóknak rádióznak, vagy nem?!Ezt most nem értem?!
Roger írta:Egyébként tisztábban is szól, mert hogy a procin is állítgattak....Igen, teljesen máshogy szól. A szombat délutáni műsorvezető srác, ha jól emlékszem ő az egyik vezetője a rádiónak bemondta az új antennát, új adót, procit.( bár igazán csak ma lehetett észre venni )
A zenék jók, háttérrádiózáshoz tökéletes, egész nap hallgatom meló közben.
(Már megszoktam a sablonosságot is, pedig azért apró változások észrvevehtőekde még mindig a környék leghallgathatzóbb adója! (S z e r i n t em )