Szerintem nettó pazarlás, ami már lassan két éve a fővárosi frekvencián zajlik. Olyan, mintha sem a lóvé, sem az emberállomány nem lenne meg hozzá, hogy itt valaha igazán el tudjanak indulni. Arról nem is beszélve, hogy a Retro a repertoár bővítéssel, a nagyobb interaktivitásával, és a jobb vételi körzetével még azokat is elszívja innen, akik esetleg hallgatnák...
Én nem igazán értem ami a Best FM-nél van most. Zajlik egy reklámkampány, tele vannak a lefedettségi területbe tartozó városok Best FM plakátokkal. A MOM parkba EB kitelepülés, jövő héttől VIP játék. Ehhez képest most aki ide kapcsol, az szinte minden nap más és más rádiót kap. Egyik nap rock zenei vonal van túlsúlyba, másik nap a 90-es évek, aztán jön egy váltás és a 2010 utáni zenék kerülnek előtérbe. Van mikor pop zenei nap van, van mikor a rock és rnb vonalat erőltetik. Mintha nem lenne zenei koncepció, hanem éppen amilyen kedve van a szerkesztőnek aki összeállítja a napi zenei listát.
Igazán furcsa hogy ez pont akkor zajlik, amikor a egy rádiót népszerűsítő kampány van folyamatban. Aki most idekapcsol, az leginkább egy kiszámíthatatlan rádiót kap, amin megy minden ami éppen sikerül.