RADIOSITE Fórum

• Best FM

#193217  Szerző: tomee

Szerintem nettó pazarlás, ami már lassan két éve a fővárosi frekvencián zajlik. Olyan, mintha sem a lóvé, sem az emberállomány nem lenne meg hozzá, hogy itt valaha igazán el tudjanak indulni. Arról nem is beszélve, hogy a Retro a repertoár bővítéssel, a nagyobb interaktivitásával, és a jobb vételi körzetével még azokat is elszívja innen, akik esetleg hallgatnák...
 #193210  Szerző: mlaszlo

Én nem igazán értem ami a Best FM-nél van most. Zajlik egy reklámkampány, tele vannak a lefedettségi területbe tartozó városok Best FM plakátokkal. A MOM parkba EB kitelepülés, jövő héttől VIP játék. Ehhez képest most aki ide kapcsol, az szinte minden nap más és más rádiót kap. Egyik nap rock zenei vonal van túlsúlyba, másik nap a 90-es évek, aztán jön egy váltás és a 2010 utáni zenék kerülnek előtérbe. Van mikor pop zenei nap van, van mikor a rock és rnb vonalat erőltetik. Mintha nem lenne zenei koncepció, hanem éppen amilyen kedve van a szerkesztőnek aki összeállítja a napi zenei listát.
Igazán furcsa hogy ez pont akkor zajlik, amikor a egy rádiót népszerűsítő kampány van folyamatban. Aki most idekapcsol, az leginkább egy kiszámíthatatlan rádiót kap, amin megy minden ami éppen sikerül.
 #193176  Szerző: p0tyi

Megint volt egy nagyobb zenei frissítés, háttérbe szorult a rock és az rnb vonal, most a 2005-2015 közti időszak van fókuszban, de maradtak 90-es évekbeli dalok is. A magyarok közül 1-2 éves dalok is bekerültek. Egyre inkább közelít a debreceni Best FM-hez és a Rádió M-hez a rotáció, amik ugyebár a cégcsoport részei, de jelenleg nincsenek hálózatban.

Egyébként a Budapest 103.9-et mint ismeretes, rockzenei, a Budapest 96.4-et pedig urban zenei stílusokkal írták ki kereskedelmi jelleggel. Gyanítom, a most háttérbe szorított rnb és rock "jelleg" majd "átkerül" ezekre. Nem lenne rossz, ha a Best maradna a 99.5-ön (bekapcsolva még pár új vidéki frekit a hálózatba), nem költözne sehova, és mellé még két új, tematikus rádió is indulna a fővárosban.
 #193147  Szerző: Pihe8

Pontosan , elnézést
 #193139  Szerző: Tomi76

Pihe8 írta: 2021.06.26. 21:27 Lepésnynél még megvolt :D
Vagy inkább Lepsénynél?
 #193131  Szerző: Pihe8

Lepésnynél még megvolt :D
 #193130  Szerző: Tomi76

Ma délután volt egy Blahalouisiana szám, ami után Király Kitti el is mondta, hogy frissült a rádió zenei listája.
 #192980  Szerző: Tomi76

Na tegnap sikerült autóval letesztelni a Balaton felé a rádiót. Nagyon jól szólt, úgy Lepsény után kezdett romlani a jel amikor aztán már el kellett kapcsolni. De addig teljesen rendben volt. A velencei váltás a budapestiről rendben volt, semmi csúszás nem volt. Annyit vettem észre,hogy a zeneszámban egy apró ugrás volt, de alig észrevehető. Persze lehet ha éppen hírek ment volna akkor vicces lett volna, hogy egy hapsi után hölgy beszél, de így rendben volt. Aztán a fehérvári váltás is remekül sikerült, jobb lett a minőség egy kicsivel. Azt sajnáltam,hogy a Balaton nincs lefedve.
Egyébként mi a helyzet az átalakítással? Lesz változás vagy mégsem? Nekem így jobban bejön. Kicsit bőviteni a lejátszási listát, hasonlóan mint a debreceni, és már rendben is lenne. Bár gondolom a Rádió 1 hallgatottságát nem akarják lerontani. A Retró egyelőre nem tudja kiváltani a Bestet.
 #192944  Szerző: pavatomi

Tennék be egy az egyben a debreceni playlistet és nem lenne probléma. Hányszor elhangzott már... Akkor hallgatható is lenne talán.
 #192943  Szerző: nermalcat

Itt egy új, rockosított jingle (adásban nem tudom, van-e): https://www.facebook.com/bestfmradiomag ... 9114927821
Mellette a szövegben persze még mindig a 90-es és 2000-es évekről magyaráznak. A plalist is ugyanezt a káoszt tükrözi. Szerintem ők sem tudják, hogy mit akarnak. :gülü2:
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 78