RADIOSITE Fórum

• Nemzetiségi Rádió

#21307  Szerző: LuciFerko

amúgy nem tervez az MR siófoki és fehérvári körzeti stúdiót? jólenne...
 #21305  Szerző: newman

LuciFerko írta:miaz hogy a pécsi nem adja mindet? Azaz egy jön nálam normálisan. az 1251 és az 1116 khz zavaros...
Néha hozzánk is oda szokták írni, hogy "Miskolc sajátot ad". Nem jöttem még rá a szisztémára ezzel kapcsolatban.
 #21303  Szerző: LuciFerko

Elmondta, hogy őt biztosan lehallgatják a rádión és a mobiltelefonon keresztül, mert amikor elmegy egy ilyen készülék mellett, akkor az sisteregni kezd... Naponta 4-5x betelefonált, már kezdett fogyni a türelmem (pedig nekem abból sok van), de vagy 2 hete csönd van körülötte... szerintem elrabolták az idegenek vagy hasonló lehet a háttérben
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNN
:wailing: :wailing: :o
 #21302  Szerző: newman

Attis írta:Az, hogy közönségszolgálat? ^^ A telefont se veszi fel senki, még a portásbácsi se, pedig ha már állami rádió...
A telefont mi fel szoktuk venni a telefont, bár aki nagyon ügyes, és tényleg el akar minket érni, nem azt a számot hívja, amelyik közönségszolgálatinak van megadva, hanem a technikát, vagy a szerkesztőségi szobát (külön benne van mind a telefonkönyben, legalábbis nálunk igen).
Meg is lepődtem, hogy ma délután, amikor elment az adás (az adólekapcsolás miatt), nem telt el fél óra, és máris érdeklődött egy hallgató, hogy miért nem hall bennünket. A technikát hívta, szerintem már rutinos "vásárló" :)
Eligazítottam, mondtam neki a kHz-et, megköszönte, és ennyi... Nekem nem került semmibe, hogy segítettem neki. Persze ez emberfüggő.

Néha azért vannak érdekes hívásaink, multkor egyik telefonáló Uri Geller számát akarta megtudni, merthogy mi biztosan tudjuk, csak nem mondjuk meg neki! :lol:
Elmondta, hogy őt biztosan lehallgatják a rádión és a mobiltelefonon keresztül, mert amikor elmegy egy ilyen készülék mellett, akkor az sisteregni kezd... Naponta 4-5x betelefonált, már kezdett fogyni a türelmem (pedig nekem abból sok van), de vagy 2 hete csönd van körülötte... szerintem elrabolták az idegenek vagy hasonló lehet a háttérben :ninja:
 #21301  Szerző: LuciFerko

miaz hogy a pécsi nem adja mindet? Azaz egy jön nálam normálisan. az 1251 és az 1116 khz zavaros...
 #21299  Szerző: newman

Nézzük akkor sport, amiről tudok:

2009. július 2. csütörtök
19.00: Haladás-Pavlodar labdarúgó Európa-liga mérkőzés
Adás: 20.00-21.00 (Pécs saját műsort ad)

2009. július 10. péntek
19.30: Magyarország-Ausztrália vízilabda UNIKUM KUPA
Adás: 20.00-21.00 (teljes hálózat)

2009. július 11. szombat
19.30: Magyarország-Szerbia vízilabda UNIKUM KUPA
Adás: 20.00-21.00 (teljes hálózat)

2009. július 28. kedd
14.00: Vízilabda-világbajnokság férfi negyeddöntő (a magyarok mérkőzése)
Adás: 14.00-16.00 (teljes hálózat, kiemelt esemény)

2009. július 29. szerda
21.00: Vízilabda-világbajnokság, női elődöntő (a magyarok mérkőzése)
Adás: 21.00-22.30 (teljes hálózat, kiemelt esemény)

2009. július 30. csütörtök
16.50: Vízilabda-világbajnokság férfi elődöntő (a magyarok mérkőzése)
Adás: 17.00-18.00 (teljes hálózat, kiemelt esemény)

Amelyik mérkőzés még nem tisztázott, azt nem is írtam be. Azok menet közben dőlnek el, illetve van pár olyan is, amikor a továbbjutástól függ, hogy lesz-e közvetítés vagy sem.
A 18 óra után kezdődő sport itt Miskolc vételkörzetében csak a középhullámon hallható.
 #21298  Szerző: Attis

Látom én jól elvagyok itt a topic-ban magamnak, sebaj...
Tudod, az baj, hogy nálunk egy másik MR6 megy, ami (szép vidékiesen) beka*hatja. Nincs körkapcsolás. Pedig ebben az évben a régiónkból 3 csapat is NB1-es volt (Kaposvár, Siófok, Paks).
Az, hogy közönségszolgálat? ^^ A telefont se veszi fel senki, még a portásbácsi se, pedig ha már állami rádió...
Newman! Remélem, ti másképp álltok a dolgokhoz, de a mi MR6-unk :vomit:
 #21296  Szerző: LuciFerko

newman írta:
LuciFerko írta:Ősztől lesz körkapcsolás?
Látod ez az, amit én nem tudok. 1 hónapra előre van meg, hogy mely mérkőzésekről van közvetítés, de konkrétan körkapcsolás lesz-e vagy hogy lesz, azt nem tudom.
Mondjuk, ha érdekli az embereket, akkor ide be tudom pakolni, hogy mikor milyen közvetítés lesz, valamint azt is, hogy melyik adókon fog menni (ugye nem minden közvetítés megy minden MR6-os adón).
na vmi műsorújság félét megköszönnék :)
 #21294  Szerző: newman

LuciFerko írta:Ősztől lesz körkapcsolás?
Látod ez az, amit én nem tudok. 1 hónapra előre van meg, hogy mely mérkőzésekről van közvetítés, de konkrétan körkapcsolás lesz-e vagy hogy lesz, azt nem tudom.
Mondjuk, ha érdekli az embereket, akkor ide be tudom pakolni, hogy mikor milyen közvetítés lesz, valamint azt is, hogy melyik adókon fog menni (ugye nem minden közvetítés megy minden MR6-os adón).
 #21293  Szerző: LuciFerko

hmm eljátszanék ott a technikával :)) Ősztől lesz körkapcsolás?
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 44