Attis írta:Az, hogy közönségszolgálat?
A telefont se veszi fel senki, még a portásbácsi se, pedig ha már állami rádió...
A telefont mi fel szoktuk venni a telefont, bár aki nagyon ügyes, és tényleg el akar minket érni, nem azt a számot hívja, amelyik közönségszolgálatinak van megadva, hanem a technikát, vagy a szerkesztőségi szobát (külön benne van mind a telefonkönyben, legalábbis nálunk igen).
Meg is lepődtem, hogy ma délután, amikor elment az adás (az adólekapcsolás miatt), nem telt el fél óra, és máris érdeklődött egy hallgató, hogy miért nem hall bennünket. A technikát hívta, szerintem már rutinos "vásárló"

Eligazítottam, mondtam neki a kHz-et, megköszönte, és ennyi... Nekem nem került semmibe, hogy segítettem neki. Persze ez emberfüggő.
Néha azért vannak érdekes hívásaink, multkor egyik telefonáló Uri Geller számát
akarta megtudni, merthogy mi
biztosan tudjuk, csak nem mondjuk meg neki!
Elmondta, hogy őt biztosan lehallgatják a rádión és a mobiltelefonon keresztül, mert amikor elmegy egy ilyen készülék mellett, akkor az sisteregni kezd... Naponta 4-5x betelefonált, már kezdett fogyni a türelmem (pedig nekem abból sok van), de vagy 2 hete csönd van körülötte... szerintem elrabolták az idegenek vagy hasonló lehet a háttérben