RADIOSITE Fórum

• Gong Rádió

#93816  Szerző: Ivoa

Ivoa írta:
jimmer írta:attól függ hogy hogy írják ki a frekit..

a 96.5-tel az volt az elvárás hogy teljesen helyi dolgokkal legyen teli, ezért kellett szétbontani a hálózatot és csinálni lokál GonG ot meg külön vidékit, ezért lett GONG FM Kecskeméten csak kkméti dolgokkal és ezért megy rajta teljesen más mint a vidékieken.

De még az is előfordulhat hogy a vidéki frekik újrapályázásánál ugyanez a "gond" elő fog jönni, és akkor még többre kell eltérő műsort csinálni.

ha jól veszem észre, ezzel akarja a médiatanács megakadályozni az ilyen hálózatos terjeszkedést, és visszaállítani az igazi helyi rádiókat (amivel kivételesen én is egyetértek)
Ők voltak az egyetlen pályázó. Megtehették volna azt is, hogy nem adnak helyi kecskeméti műsort, vagy a kecskeméti műsort szórják szét Bajára is. Szerintem senkit sem zavart volna. Baján, Kecelen stb. úgysincs annyi helyi hír, ami fontos lenne egy önálló rádióba.

Na meg jegyezzük meg, h senki sem fog 24/7 önálló gödöllői (stb) programot csinálni. Nincs is annyi ember, aki eltartson egy ilyen profilú adót.

"A Pályázó akkor nyújthat be vételkörzet-bővítésre irányuló ajánlatot, amennyiben
a) a pályázati eljárás folyamán érvényes műsorszolgáltatási vagy hatósági szerződéssel
rendelkezik a Budapest 95,8 MHz, a Budaörs 104,8 MHz, az Érd 101,3 MHz, a
Szigetszentmiklós 107,0 MHz, a Kecel 99,6 MHz + Solt 94,1 MHz + Gyömrő 97,2
MHz + Csongrád 87,6 MHz + Baja 88,7 MHz, vagy a Törökbálint 97,6 MHz +
Százhalombatta 88,4 MHz + Zsámbék 88,4 MHz vonatkozásában,"

Ez milyen már, hogy így személyre szabják a 93,6-ot :P
 #93793  Szerző: nyikolaj

Pedig a korábbi gödöllői rádióknak is sikerült véleményem szerint önálló,saját gyártású műsort,információs blokkot csinálni nap mint nap.Miért lenne ez manapság lehetetlen?
 #93787  Szerző: Ivoa

jimmer írta:attól függ hogy hogy írják ki a frekit..

a 96.5-tel az volt az elvárás hogy teljesen helyi dolgokkal legyen teli, ezért kellett szétbontani a hálózatot és csinálni lokál GonG ot meg külön vidékit, ezért lett GONG FM Kecskeméten csak kkméti dolgokkal és ezért megy rajta teljesen más mint a vidékieken.

De még az is előfordulhat hogy a vidéki frekik újrapályázásánál ugyanez a "gond" elő fog jönni, és akkor még többre kell eltérő műsort csinálni.

ha jól veszem észre, ezzel akarja a médiatanács megakadályozni az ilyen hálózatos terjeszkedést, és visszaállítani az igazi helyi rádiókat (amivel kivételesen én is egyetértek)
Ők voltak az egyetlen pályázó. Megtehették volna azt is, hogy nem adnak helyi kecskeméti műsort, vagy a kecskeméti műsort szórják szét Bajára is. Szerintem senkit sem zavart volna. Baján, Kecelen stb. úgysincs annyi helyi hír, ami fontos lenne egy önálló rádióba.

Na meg jegyezzük meg, h senki sem fog 24/7 önálló gödöllői (stb) programot csinálni. Nincs is annyi ember, aki eltartson egy ilyen profilú adót.
 #93778  Szerző: jimmer

attól függ hogy hogy írják ki a frekit..

#93727  Szerző: Ivoa

jimmer írta:szerintem nem, ugyanis az új médiatörvénynek és a kiírásoknak hála helyi műsort kellene rá csinálni teljesen, és akkor ugyanabba a csapdába esnének mint a kecskeméti freki esetében, amiért szét kellett bontani a 96.5 Kkmét és a vidéki adásokat is. Így is macerás az ottani "műsorvezetőknek" khmm hogy két helyre teljesen különböző megszólalásokat és tartalmat kell csinálni, nem hogy még egy harmadikat is.. 1 éve még az is nagy számba ment ott, ha valaki tudta használni a VTX-et..

Arról nem beszélve, hogy ha jól tudom közszolgálati a 96.3, az meg még melósabb lenne, nagyobb szövegarány stb :S

halkan jegyzem meg, hogy már Kecskeméten is egyre kevesebb helyen szól ( ezen el kellene már gondolkodnia Juditnak, hogy miért is?! a választ persze sokan tudják, tudjuk, de a mindenkinek meg akarunk felelni dolog miatti összevissza zenék egyre több hallgatót riasztanak el, a fiatalokról meg nem is beszélve)
De gondolom, csak min. 4 órában kellene saját műsor, nem, a többi esetben maradhatna a vidéki? Akkor meg szerintem megoldható lenne valami kecskeméti bestof válogatással, meg egy pár "Gong 93,6" megszólalással. Mellesleg a 93,6 kereskedelmiként van most meghirdetve.
 #93690  Szerző: jimmer

szerintem nem, ugyanis az új médiatörvénynek és a kiírásoknak hála helyi műsort kellene rá csinálni teljesen, és akkor ugyanabba a csapdába esnének mint a kecskeméti freki esetében, amiért szét kellett bontani a 96.5 Kkmét és a vidéki adásokat is. Így is macerás az ottani "műsorvezetőknek" khmm hogy két helyre teljesen különböző megszólalásokat és tartalmat kell csinálni, nem hogy még egy harmadikat is.. 1 éve még az is nagy számba ment ott, ha valaki tudta használni a VTX-et..

Arról nem beszélve, hogy ha jól tudom közszolgálati a 96.3, az meg még melósabb lenne, nagyobb szövegarány stb :S

halkan jegyzem meg, hogy már Kecskeméten is egyre kevesebb helyen szól ( ezen el kellene már gondolkodnia Juditnak, hogy miért is?! a választ persze sokan tudják, tudjuk, de a mindenkinek meg akarunk felelni dolog miatti összevissza zenék egyre több hallgatót riasztanak el, a fiatalokról meg nem is beszélve)
 #93686  Szerző: Ivoa

Készítenek pályázatot a gödöllői 93,6-ra (vételkörzet-bővítésként a vidéki Gongokra)? Biztos nyernének, elvégre más jelölt erre a frekire nincs. :)
 #90376  Szerző: jimmer

csak pár sort olvass már vissza kedves Máté, és rájössz a miért-re is. :ayfkm:
 #90361  Szerző: Máté

Tegnap este belehallgattam,és a 96.5 műsora nem egyezett a 97.2-vel. :shock: :S .
 #89171  Szerző: Máté

Már megy.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 52