Kedves Yoci!
A Yo rádiónak semmilyen arculata sincs. Zeneileg sem tudom, hogy kinek akar szólni, de más jele sincs annak, hogy milyen elképzelések szerint van "összerakva" a rádió! A műsorvezetők felkészületlenek és alkalmatlanok a feladatra. Az elmúlt napokban valóban kerültek bele szignálok, de még ezeket sem tudnám azt mondani, hogy tudatosan lettek volna készítve. A minőségükkel nincs gond. Van jobb is meg rosszabb is ebben az országban. Ettől még csapnivaló a rádiótok! Tudomásom szerint évek óta gond van a műsorral és hol szól az egyik adótok, hol nem. Már ne is haragudj, ha nem tudod a megnyert frekvenciákat tisztességesen üzemeltetni, az lett volna a legkorrektebb, ha visszaadtad volna, vagy bérbe, vagy eladtad volna az üzemeltetést. Nem szégyen az!!! Ehelyett kikéred magadnak, hogy leszarozzák az általad készített médiumot. Sajnos ez az igazság. Ha nincs pénzed erre, akkor mért halmozol fel műsorszolgáltatási hátralékot? Nem ismerlek, de az írásod alapján eléggé sokra tartod magad ahhoz, hogy úgy érezd, értesz is ehhez a szakmához. Most mondom neked, hogy NEM értesz ehhez! De ez sem baj. Én sem tudok operálni, de nem is megyek el sebésznek.
Fizess meg egy szakembert aki felépít neked egy rádiót, ami nyereséget is tud termelni.
Ha technikai problémáitok vannak, akkor is kérhetnél segítséget. Vannak olcsóbb és drágább megoldások, de egy biztos, a mostaninál jobb adást készíthetnétek. Amúgy itt is akadnak olyan emberek, akik szívesen segítenek nektek, ha kéritek.
Bármilyen is legyen egy rádió, amíg szól, addig biztos akad hallgató is. Kérdés mennyi.
Rengeteg rádió tulajdonos ott rontja el, hogy beleszól, mert úgy érzi, hogy ért hozzá. Ez egy költséges hobbi, ha valakinek meg nincs rá pénze, akkor csináljon kisközösségit vagy menjen el más rádiójába dolgozni!
A csapongás végén még valami. Mint hallgató, nem a magyarázkodásra vagyok kíváncsi, hogy mért nem tud beszélni a műsorvezető, és milyen technikai hiányosságok mellett szólal meg a zene! Azt tudom, hogy tetszik, vagy sem és a nagyokhoz képest jó vagy nem jó a rádió! Ha meg nem tetszik, akkor max elkapcsolom. Én a munkatársaimnak ezt mondom, ha hivatkoznak bármire is mi miért nem megy le vagy nem csinálnak meg. A hallgató nem kérdez, csak elkapcsol.
Üdvözlettel.