RADIOSITE Fórum

• Class FM

#167693  Szerző: noartist

markfelt írta:
noartist írta:
markfelt írta:Még mindig nem tudom feldolgozni McNutt állításait, pedig már vagy fél órája olvastam a cikket. :lool:
Milyen cikkről van szó?
Kezdőlap?
Forrásra hivatkozás nélkül azért nehéz eldönteni- és azért a fórum többet pörög sokaknál, mint a radiosite.hu. :)
De megvan, és tényleg érdekes. Nem kicsit.
 #167692  Szerző: markfelt

noartist írta:
markfelt írta:Még mindig nem tudom feldolgozni McNutt állításait, pedig már vagy fél órája olvastam a cikket. :lool:
Milyen cikkről van szó?
Kezdőlap?
 #167690  Szerző: noartist

Milyen cikkről van szó?
 #167688  Szerző: markfelt

Még mindig nem tudom feldolgozni McNutt állításait, pedig már vagy fél órája olvastam a cikket. :lool:
 #167570  Szerző: noartist

Woodkid - I love you
Az ilyen nyalánkságok hiányoznak nekem az éterben szóló rádiókból. :yes:

Bár tudom, ízlések és pofonok.
 #167285  Szerző: ClassCredo

Szerintetek mely műsorok vannak élőben?
 #167283  Szerző: noartist

Csak az a baj, hogy ez itthon még biztosan várat magára. Jelenleg a Magyar Rádió szépen lefedi az országot FM-en (a hatalomnak jelenleg ez minden érdeke), ilyen rádiója minden hallgatónak van, nem áll érdekükben változtatni.
De szívből kívánom, hogy ne legyen igazam.
OFF vége.

A Class FM pedig jelenleg tényleg hozza azt, amit egy digitális rádiótól elvár az ember 2017-ben. A valós hallgatottsági adatokra viszont kíváncsi lennék.
 #167275  Szerző: Wolfman

szblcs írta:DAB-ra, DAB-ra, DAB-ra! Ideje beindítani azt a platformot, és végre kikerülni a rádiózásnak a politika markából.
szblcs írta:De, lehet, viszont amióta beindulni látszik a platform a szomszédainknál, kezdek megbarátkozni vele.
Erről van szó! :yes:
 #167267  Szerző: markfelt

De, lehet, viszont amióta beindulni látszik a platform a szomszédainknál, kezdek megbarátkozni vele.
 #167264  Szerző: Gr3g0ry

szblcs írta:DAB-ra, DAB-ra, DAB-ra! Ideje beindítani azt a platformot, és végre kikerülni a rádiózásnak a politika markából.
Te nem DAB ellenes voltál "annak idején"? :D
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 510