A Jobb párt is kimutatta a foga fehérjét !Az ő médiumaikat magasztalják majd a csúcsig és teszik egyeduralkodóvá..Ez a rádiós demokrácia!!

Csongii írta:Sorba hullanak a rádiók, és nincs a helyükön semmi! Mire jó ez? Meg akarják szüntetni a rádiós piacot?Dani írta:Éjféltől mi lesz a helyén? Itt is a nagy semmi?Sssssss...
Dani írta:Éjféltől mi lesz a helyén? Itt is a nagy semmi?Sssssss...
LuciFerko írta:Trackek közti ugrálás élő adásbanCsókoltatták is a Pidro-t.
Chucky írta:Én is meghallgattam a beszédet, de különösebben nem hatott meg. Csak azért adni valakinek esélyt, mert hisz valamiben? Pláne ennyi adóssággal? Ennyi erővel akárkinek is adhatnának esélyt, aki azt mondja, hogy majd Ő csinál egy jó rádiót!
Ez nem jótékonysági intézmény, hanem egy országos csomag, amely sok pénzről szól és kő kemény üzletről.
Mipi írta:Nagyon tetszik nekem ez az esti műsor! Meg a zenei összeállítás. Meg az a jókedv ami ott megy. Meg úgy az egész elmúlt hónapokban is nagyon jók voltak a műsorvezetők. István Dani, Csizinszky Éva stb ők lennének a szakmaiak? Elröhögöm magam. Tegnap délutáni műsor is ahol meghívták a DJ -ket ott is milyen jó volt a hangulat. Nem úgy mint régebben a NEO Este Kalácskával, hogy ott is tiszta depressziós hangulat volt.Tökéletesen igazad van.A szakmaiság fogalmáról lehet beszélni és átverni a hallgatókat ,hogy ez az igazi!A Neo 3 hónapja ezzel a stábbal megmutatta,hogy van más út és a szakmaiság fogalma nem az,amit megszoktunk 10-15 éve.Esti műsor nem volt Kalácsos,hanem profi!