RADIOSITE Fórum

• Lánchíd Rádió

#78240  Szerző: Milán

Miez a 'mátrix' zene?
 #76964  Szerző: zotya54

Permi írta:
Galaxy írta:erős a gyanúm, hogy elosztásra lesz az a conax-os megfejtés :D
http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... l?Itemid=2
Szerintem érthetö:Az Eurobird 9A-n keresztül juttatja el műsorát a vidéki adóállomásaihoz .
 #76949  Szerző: Galaxy

erős a gyanúm, hogy elosztásra lesz az a conax-os megfejtés :D
 #76225  Szerző: mlaszlo

Néhány napja megjelent a Hello HD műholdas csomagjában is a Lánchíd rádió. Conax kódolást kapott, így valószínűleg csak az előfizetők számára lesz elérhető a rádió. Vagy az is lehet, hogy innen lesz elosztva a többi frekvencia számára?
 #75811  Szerző: csokie

Öreghegy?
 #75759  Szerző: LuciFerko

a 106.6 telefonnal picit gyenge a Belvárosban. Van ötlet, hogy honnan adhat?
 #75744  Szerző: markfelt

csokie írta:Pláne, hogy van rajta sok jó régi szám, de csak MONO az adás... :( :D :D
Viccet félretéve: DR. Boross-nak tényleg jó a műsora.
Ezt nem vitatom, de ennek a 2011-ben rácsos műsorstruktúrával, botrányosan gyenge minőségű jingle parkkal, beszédhibás műsorvezetőkkel/hírolvasókkal és 90%-ban hihetetlenül unalmas, gyengén szerkesztett műsorokkal rendelkező rádiónak csak 1-est tudok adni.

Hangsúlyozom: nem politikai, hanem szakmai alapon írtam a véleményt.
A Klubrádió, az Inforádió, a Gazdasági Rádió fényévekre van ettől, szintén eltekintve a politikától.

A hallgatottsága meg - bár nem publikus - a "helyi rádió" megjelölés alapján kikövetkeztethető az Ipsos-mérésekben: mérhetetlen/hibahatár alatti. Tehát valszeg nemcsak én döntök úgy, hogy nem hallgatom.
 #75743  Szerző: Pihe

csokie írta:Pláne, hogy van rajta sok jó régi szám, de csak MONO az adás... :( :D :D
Viccet félretéve: DR. Boross-nak tényleg jó a műsora.

Jó csak az is konzerv :P

http://www1.zippyshare.com/v/80185146/file.html
 #75742  Szerző: TG

csokie írta:Amúgy amíg hallgattam azon az 5 percen keresztül, arról ment a fáma, hogy vajon miért mennek ki a fiatalok külföldre dolgozni/tanulni/lakni.
Megkérdeztem volna a műsorvezetőtől: Ne haragudjon már, de maga csodálkozik? Ég és föld egy nyugati országban lenni mint itthon, de ezt csak az tudja aki járt már/élt már külföldön.
Én azt kérdeztem volna meg,hogy Ő melyik országban él!?
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 46