RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#165857  Szerző: altermanus

blue írta: Szerintem töröld/jelentkezz ki a Google accountból (G-Apps) majd vissza, vagy töröld a filesystem root/system/etc/hosts fájlt (ha van root) ez a Gapps-nál segít (Pl ha nem megy a Play) hátha itt is..
kijelentkeztem... de akkor is kidobja... sőt az elfelejtettem írni, hogy üres hirdetések jelennek meg ha generálok neki kódot...
http://www.inforendek.hu/hirek/korbalak ... /4901.html
a bejegyzés végén lehet látni két bannerhelyet az lenne az, és nem tudom miért csinálja ezt... és a accountba azt írja, hogy ,,üresjárat"-ban a hirdetés kód...Kép
jelenleg az ,,adsrendek" és az ,,InfoRendek" van beágyazva az oldalra...
 #165856  Szerző: altermanus

szblcs írta:
altermanus írta:Kép
a következő a helyzet... lassan két hónapja ilyen az adsense oldalam a google-on... mennyi idő kell ezeknek, hogy tudják, nem vagyok robot? valaki valami tanács... telefonszám, lakcím, e-mail, weboldal, bankszámla vissza van igazolva...
ötlet, hogy mi lehet a baj?
Hívd fel az ügyfélszolgálatot! Most.
Segíteni fognak.
megadod a számát? :troll:
 #165849  Szerző: markfelt

a következő a helyzet... lassan két hónapja ilyen az adsense oldalam a google-on... mennyi idő kell ezeknek, hogy tudják, nem vagyok robot? valaki valami tanács... telefonszám, lakcím, e-mail, weboldal, bankszámla vissza van igazolva...
Hívd fel az ügyfélszolgálatot! Most.
Segíteni fognak.
 #165848  Szerző: blue

Szerintem töröld/jelentkezz ki a Google accountból (G-Apps) majd vissza, vagy töröld a filesystem root/system/etc/hosts fájlt (ha van root) ez a Gapps-nál segít (Pl ha nem megy a Play) hátha itt is..
 #165846  Szerző: altermanus

Kép
 #165624  Szerző: LuciFerko

frekivadasz írta:Ez tényleg egy sima toldó, nem szabadna érzékelhető csillapítást tapasztalni, pláne alacsonyabb frekvenciákon.
De miért nem forrasztod össze a két kábelvéget, oszt' jónapot?
Na próbáltam mindent, de semmi változás. Sőt MAGÁTÓL rosszabb is lett. Lehet, hogy kipurcant az antennában az egyik fokozat, mikor fent b*szogattam a kábelt.
 #165617  Szerző: frekivadasz

Ez tényleg egy sima toldó, nem szabadna érzékelhető csillapítást tapasztalni, pláne alacsonyabb frekvenciákon.
De miért nem forrasztod össze a két kábelvéget, oszt' jónapot?
 #165593  Szerző: altermanus

ott valami nem stimmel szerintem...
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 541