RADIOSITE Fórum

• Zene

#127611  Szerző: asimov

Ugye, ugye ;)

A másodikként keverő Alekszander Popov a modernebbnek mondható, slágeresebben hangzó -de azért még ütős- trancevonalat vitte.
Az őt követő előző DJ páros egyértelműen a hardtrance-t vonalat nyomta. (ennek pár track-je még nekem is túl erős volt, de közönség abszolút vevő volt ezekre is )
A most keverő Armin egyértelműen a dallamosabb, lágy(abb) hangzású trance, vocaltrance és eurotrance vonalat viszi, Te ebbe találtal bele. :)
Csongii írta:Belenéztem most én is pár perc erejéig, nagyon király buli megy. :D
Amúgy rájöttem, hogy nekem a trance az bejön. A dubstep és a dubsteppesített house már annyira nem.
 #127610  Szerző: Csongii

Belenéztem most én is pár perc erejéig, nagyon király buli megy. :D
Amúgy rájöttem, hogy nekem a trance az bejön. A dubstep és a dubsteppesített house már annyira nem.
 #127605  Szerző: asimov

Egy jól eltalált fotó a Yekaterinburg-i ASOT buliról:
Kép
Most Armin Van Buuren is odatette magát... Nagyon "pörögnek" az emberek.

A túloldalon látható "fényekig" egybefüggő embertömeg van. A két szélen meg, hosszában valami emelvényféle van és az is full tele.
Füst, lézer- és látványshow, alu konfetti, lufik.. a DJ-k is abszolút együtt élnek a "közönséggel", akik néha kórusban éljenezik a DJ-ket...
Durván 10E ember lehet ott?

A következő bulira (Feb 14) az összes jegy rég elkelt elővételben.
 #127589  Szerző: asimov

Update:
--------
A moszkvai buli gyenge házibuli volt ehhez képest:
- a közönségnél alig van telefon, egyéb a kézben, hanem integetnek, ugrálnak, stb, ahogy azt kell!
- a vendég DJ (Alekszander Popov) is óriási show-t csinál
- fény- és hangtechnika nagyon ott van
..
Ide visza fognak jönni az ASOT-al, effelől kétségem sincsen.

Pár fotó, a miheztartás végett :) :
Kép

Kép

Kép

===============================================================
Megy a A State Of Trance 650 Yekaterinburg-i bulija... Itt is összegyült egy csomó ember, egy jó nagy termet (hangárt??) megtöltenek.
A videotream-et is sokan nézhetik, mert 720/HD-re át sem kapcsol, illetve visszadob 480p-ra.
(A moszkvai bulit végignéztem akadásmentesen, de az hétkoznap volt :) )
 #127563  Szerző: Csongii

csak én olvasok el mindent!?? vagy legalábbis átfutom a dx topikokat is. :D
 #127559  Szerző: asimov

Jaja, az nekem is tetszett :D
noartist írta:badmin ^^
 #127558  Szerző: noartist

badmin ^^
 #127552  Szerző: markfelt

asimov írta:Igen... valójában erról írtam magam is, csak valami elmezavarom okán csináltam belőle Antenna Hitradio-t... a műsor neve: "Non Stop Antenna Party Hit Mix" és várom! :yes:
(Múlt szombaton a FMDX topicban kibeszéltük ezt :) )
adminisztrator írta: hallgasd az antenne steiermarkot szombat este, enrico ostendorf mixeivel, szerintem tetszeni fog.
ja jo, oda ritkan jarok, rossz admin leven. badmin.
 #127551  Szerző: asimov

Igen... valójában erról írtam magam is, csak valami elmezavarom okán csináltam belőle Antenna Hitradio-t... a műsor neve: "Non Stop Antenna Party Hit Mix" és várom! :yes:
(Múlt szombaton a FMDX topicban kibeszéltük ezt :) )
adminisztrator írta: hallgasd az antenne steiermarkot szombat este, enrico ostendorf mixeivel, szerintem tetszeni fog.
 #127547  Szerző: markfelt

asimov írta:A hazai rádiózást illetően, némi reményre ad okot az a tény, hogy legalább a péntek este -viszonylag szövegmentesen- a zenei mix-eké... A Class FM, MusicFm és Petőfi is odateszi magát.
Holnap este meg az Antenna Hitradio-ra kattanok rá, hátha most is lesz egy olyan eszelős mixük, mint amilyen múlt szombat este szólt.
hallgasd az antenne steiermarkot szombat este enrico ostendorf mixeivel, szerintem tetszeni fog.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 145