Nem volt hibátlan rádió, de nekem hiányozni fog. Most tekintsünk el attól, hogy alapjáraton ennek a rádiónak az arculata a remix remixének a remixe volt, de legalább volt arculata, ami a két legnagyobb riválisból, a Petőfiből meg a Rádió 1-ből hiányzik. Szintén a Music Fm mellett szólt, hogy nem négyhetente tettek be valódi újdonságot a játszási listájukba, és akkor is kettőt-hármat, hanem hetente. Volt egy nagyon jó, hitelesnek és trendinek mondható, élvezhető Top 50-es slágerlistájuk vasárnaponta egy kedves, csalogató hangú, szürkének meg egyáltalán nem tűnő műsorvezetőnővel. (Plusz pont, hogy ők legalább eljutottak végre oda, hogy nő is vezethet slágerlistaműsort...) És ami az igényes könnyűzene kedvelőinek (mint én magam is) igen fájó lesz, hogy ez volt az egyetlen olyan rádió, amelyik nem ragadt le a kizárólagos és a magyar rádiózásban már legalább 30 éve változatlan, jól ismert, unalmas európai (főleg német) zenei ízlésnél. Képesek voltak tengerentúli újdonságokat is beválogatni, amire az utóbbi években már az állami poprádió se volt hajlandó. Sőt, olyan anomáliák fordulnak most már elő, hogy a világszerte ismert Billboard listák Number One-jait se játszották, a Music Fm-et kivéve (Drake, Florida-Georgia-Line, Camila Cabello - nem a Havana... -, és még sorolhatnám). Ezeket a zenéket lehet szeretni vagy nem szeretni, de innentől jó eséllyel hazai URH adókon, főleg országosakon, nem fognak szerepelni tipikusan amerikai zenék, maximum ímmel-ámmal. Szomorú vagyok, hogy egy rádióval kevesebb lett, ahol még fel lehetett fedezni az igényesség és a minőség nyomait.