RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#181442  Szerző: Marcii

Rég volt ilyen korrekt búcsú a rádiózásban.Viszlát Music FM. :( :( :wailing:
 #181441  Szerző: knoskamatee

Lehet, hogy nem hibamentes rádióról van szó, meg hogy a reinkarnáció reinkarnációja volt, de engem ez sose érdekelt. De amit letettek az asztalra, azért hatalmas tisztelet! A szlogenjük nem hazudtolja meg magát, tényleg összehozta az embereket. Soha nem volt olyan csatorna, amit én ennyire szerettem! Respekt a csapatnak, büszke vagyok rájuk! :yeah:
 #181440  Szerző: Marcii

Kár értük,nagyon összeszokott stáb volt. :wailing: :wailing:
 #181439  Szerző: Wolfman

tomee írta: 2019.02.07. 11:49 Annyi amúgy biztos, hogyha a Retron folytatják, Bumerángként nagyot ütnének. Úgyis szeretnek ott korábbi dolgokat visszahozni. A jogok mondjuk nem tudom kinél vannak.
Bochkor és Boros osztozik rajta. Emlékszek arra, amikor Bochi azt nyilatkozta, hogy a Bumeráng nevet áthozta volna a 89.5-re, amikor visszatért a reggeli sávba, de nem akarta csak ezért megkeresni Borost.
 #181438  Szerző: shadoe

Nem volt hibátlan rádió, de nekem hiányozni fog. Most tekintsünk el attól, hogy alapjáraton ennek a rádiónak az arculata a remix remixének a remixe volt, de legalább volt arculata, ami a két legnagyobb riválisból, a Petőfiből meg a Rádió 1-ből hiányzik. Szintén a Music Fm mellett szólt, hogy nem négyhetente tettek be valódi újdonságot a játszási listájukba, és akkor is kettőt-hármat, hanem hetente. Volt egy nagyon jó, hitelesnek és trendinek mondható, élvezhető Top 50-es slágerlistájuk vasárnaponta egy kedves, csalogató hangú, szürkének meg egyáltalán nem tűnő műsorvezetőnővel. (Plusz pont, hogy ők legalább eljutottak végre oda, hogy nő is vezethet slágerlistaműsort...) És ami az igényes könnyűzene kedvelőinek (mint én magam is) igen fájó lesz, hogy ez volt az egyetlen olyan rádió, amelyik nem ragadt le a kizárólagos és a magyar rádiózásban már legalább 30 éve változatlan, jól ismert, unalmas európai (főleg német) zenei ízlésnél. Képesek voltak tengerentúli újdonságokat is beválogatni, amire az utóbbi években már az állami poprádió se volt hajlandó. Sőt, olyan anomáliák fordulnak most már elő, hogy a világszerte ismert Billboard listák Number One-jait se játszották, a Music Fm-et kivéve (Drake, Florida-Georgia-Line, Camila Cabello - nem a Havana... -, és még sorolhatnám). Ezeket a zenéket lehet szeretni vagy nem szeretni, de innentől jó eséllyel hazai URH adókon, főleg országosakon, nem fognak szerepelni tipikusan amerikai zenék, maximum ímmel-ámmal. Szomorú vagyok, hogy egy rádióval kevesebb lett, ahol még fel lehetett fedezni az igényesség és a minőség nyomait.
 #181437  Szerző: Jani

Nagyon kár értük. :(
 #181436  Szerző: szabogabor10

Bár az utóbbi 2 évben már kevesebbet hallgattam, de a mixeket, Bochiékat és Fittikém hülyeségeit (meg az egész stábot) nagyon szerettem. RIP, köszi mindent. :(
 #181435  Szerző: Cole

Tényleg kár értük. :(

Kép
 #181434  Szerző: Marcii

Nem gondoltam volna,hogy lesz olyan rádió amit meg fogok siratni...És tessék :(
 #181433  Szerző: Nightman

No igen..
Most ne azt nézzük hogy a MusicFm is anno a roxy,rise,akkori r1 pótlékaként lépett életre,hanem a stábot!
Sokszor nekem is a hajam hullott az ilyen Halott pénz és társai tipusú zenék miatt naponta 5x,nem volt tökéletes nyilván.
De mondjatok még egy olyan rádiót,stábot,akiket ennyien ott hagytak ( R1 ujraindulása után Cooky,vagy az akkori Dj-k fele).. S mégis 721000-res facebook követő,a világ minden pontjárol sms-ek..
Hol van még ilyen stáb?
Elfogultság nélkül..
Szép volt! ;)
Szoval mondom ezt azoknak a rádiósoknak,akik folyamatosan csak fikázással tudnak a Musicra gondolni.
Hát mert rétegzene..
Aha..
A Retro nem az mi?
:/ :vomit:
Lehet utánuk csinálni..
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 565