RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#73216  Szerző: markfelt

Attis írta:
admin írta:Majd belejön. Nem mindenki tudja elsőre, hogy mi hol van, meg hogy megy ez, és hogy eszik-e vagy isszák. :)
Na jó, igazad van. :csukottszem:
Bár ettől függetlenül néha a kevesebb több... Már ami a hozzászólások számát illeti...
Ja. Lassan limitálni kéne az egy nap fejenként írható hozzászólások számát...

Kíváncsi vagyok, milyen új feltételei lesznek a 103.9-nek. Ez a napi 15 perc közszolgálati arány, minimális magyarzene arány, rendkívül (indokolatlanul) alacsony műsorszolgáltatási díj nem hiszem, hogy marad.

Persze drukkolok a Radio One-nak, ez legalább jól össze van rakva. :)
 #73215  Szerző: csadam

Attis írta:
admin írta:Majd belejön. Nem mindenki tudja elsőre, hogy mi hol van, meg hogy megy ez, és hogy eszik-e vagy isszák. :)
Most egy hülye kérdésből ekkora feneket keríteni.......
 #73214  Szerző: Attis

Bár ettől függetlenül néha a kevesebb több... Már ami a hozzászólások számát illeti...
 #73213  Szerző: markfelt

Majd belejön. Nem mindenki tudja elsőre, hogy mi hol van, meg hogy megy ez, és hogy eszik-e vagy isszák. :)
 #73211  Szerző: Attis

csadam írta:
TG írta:388/2011. A Budapest 103,9 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívás tervezete (sürgősséggel tárgyalandó)
És a többi is újra lesz pályáztatva? Te ilyeneket honnan szedsz?
Elég unalmasak a buta kérdéseid...
Amúgy nmhh.hu.
 #73210  Szerző: csadam

TG írta:388/2011. A Budapest 103,9 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívás tervezete (sürgősséggel tárgyalandó)
És a többi is újra lesz pályáztatva? Te ilyeneket honnan szedsz?
 #73201  Szerző: TG

388/2011. A Budapest 103,9 MHz körzeti rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívás tervezete (sürgősséggel tárgyalandó)
 #73064  Szerző: markfelt

DX topic...
 #73062  Szerző: Richmonde

Úgy igen :)
 #73061  Szerző: LuciFerko

én buszon fehérvárnál telefonnal egész jó minőségbe hallgattam a keceli Gongot a 99.6-on, ha van tropó minden elképzelhető...
  • 1
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • 482