RADIOSITE Fórum

• Informatika

#34833  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Felbukkant egy új, magyar nyelvű MSN vírus :shock:
vettem észre :shock:
 #34832  Szerző: djlacee

Felbukkant egy új, magyar nyelvű MSN vírus :shock:
 #34567  Szerző: donder

mgabor írta:amúgy állítólag halomra mennek tönkre a comtrend modemek :)
Nem csoda... Nekem hasonló van, egy Scientific-Atlanta WebStar (a keskenyebb, hosszabb ledsoros verziója), de ezzel idáig még semmi gond nem volt!
Kép
 #34553  Szerző: mgabor

amúgy állítólag halomra mennek tönkre a comtrend modemek :)
 #34549  Szerző: donder

SzD írta:
Ghee írta:Kezdődik a haláltusája. :hehe:
Na az baszna be...
Ha arra gondoltál, hogy az, hogy 24 óránként újraindul az a haláltusája, akkor nem, mert ezt mindig is csinálta, mióta megvan.
:lol: :hehe:
 #34546  Szerző: SzD

Ghee írta:Kezdődik a haláltusája. :hehe:
Na az baszna be...
Ha arra gondoltál, hogy az, hogy 24 óránként újraindul az a haláltusája, akkor nem, mert ezt mindig is csinálta, mióta megvan.
 #34544  Szerző: Ghee

SzD írta:
mgabor írta:na, történt, hogy elkezdett gyengélkedni a Comtrend típusú ADSL modemem, a héten ez már úgy mutatkozott meg, hogy inkább nem működött, mint igen, folyton újraindította magát...
Ez a nyár folyamán nálam is volt, kb. két napig, de mindenféle buzerálás nélkül helyrejött, és azóta is működik hiba nélkül. Csak az zavar, hogy 24 óránként újraindítja magát. Hogy mire jó, azt nem tudom...
Kezdődik a haláltusája. :hehe:
 #34510  Szerző: SzD

mgabor írta:na, történt, hogy elkezdett gyengélkedni a Comtrend típusú ADSL modemem, a héten ez már úgy mutatkozott meg, hogy inkább nem működött, mint igen, folyton újraindította magát...
Ez a nyár folyamán nálam is volt, kb. két napig, de mindenféle buzerálás nélkül helyrejött, és azóta is működik hiba nélkül. Csak az zavar, hogy 24 óránként újraindítja magát. Hogy mire jó, azt nem tudom...
 #34496  Szerző: mgabor

na, történt, hogy elkezdett gyengélkedni a Comtrend típusú ADSL modemem, a héten ez már úgy mutatkozott meg, hogy inkább nem működött, mint igen, folyton újraindította magát... tegnap felhívtam az Invitel helpdesket, kiküldtek egy arcot, akkor épp működött és széttárta a kezét, hogy nem tud vele mit csinálni, mert nem látja, hogy szar...

namondom, szép körnek nézünk elébe, mire ebből csere lesz, de utána telefonáltak az Inviteltől, hogy fennáll-e még a probléma, mondtuk, hogy igen, mert nagyjából semmi nem történt az ügyben, erre ma jöttek és hoztak szép új D-Link modemet, hasít, mint a szél :)
 #34227  Szerző: mgabor

centerweb írta:Igen, ezt nézem én is, mert kinézetre ugyanaz a kettő, de nem tudom hogy belsőleg is azonosak-e. Azért kösz. Majd megpróbálom, hátha.
gondolom, max RAM meg merevlemez-méret eltérések lehetnek, majd kiderül :)
  • 1
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • 330