RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#5825  Szerző: Sz.

Kicsit takarítva a topic a tegnapi szennytől, amit produkált a "banda", beleértve a szabályzatot sértő dolgokat, illetve a kapitális baromságokat is.

Djlacee egyik hozzászólását sajna véletlenül töröltem, de nem szándékosan.
Azonban az előzőben arra válaszoltam, úgyhogy végülis megvan.
 #5794  Szerző: Sz.

djlacee írta:Most meg véget ért 'Ian Oliver feat. Eastenders - Vino Vino' és azóta kuss van :lol:
Jájá...
Tisztelt Roxy!
Van freeware silence detector/alerter az interneten ám! Csudajó, és rebootolni meg emailt küldeni is tud, az emergency playlisten és a program-restarton kívül...tessék szemfülesnek lenni és megtalálni az ilyet!
 #5754  Szerző: Flash

Zizi még mindig azt csinálja, hogy ha kér valaki egy zenét, akkor azzal tököl, hogy megkeresi a gépben, hogy megvan-e? Azért az ilyen dolgokat ki lehetne ám vágni, nem sok ideig tartana...
 #5707  Szerző: Norby

Nem volt meg?
Nem hiszem, hogy nem volt meg.
Zizi nem minden zenét ad le csak úgy. Kértek már cigányzenét is most azt adja le???
 #5705  Szerző: Gyurika

Azt mondod bővült a zenei kínálat? (lehet). De tegnap hallgattam a délutáni kívánság műsort és nagyon sok telefonálónál volt az helyzet, hogy nem volt meg az a szám amit ők kértek, és Zizi rájuk tukmált teljesen sz*r számokat :D
 #5669  Szerző: Gyurika

Ez igaz. Minden nap hallgatom FM-n csak este szoktam netten csak akkor szokott akadozni. :D
 #5595  Szerző: djlacee

Ma volt szerencsém éterben hallgatni huzamosabb ideig, és egyszer sem akadt!
 #5426  Szerző: Enox

Hát visszatért az általad említett szabadságból.
 #5425  Szerző: Norby

Enox írta:Akva tényleg visszatért most ő vezeti műsort.
El se ment :lol:
  • 1
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 333