RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#72802  Szerző: FLaci81

LuciFerko írta:
FLaci81 írta:
Dave1988 írta:Én nem vettem észre minőségromlást, ugyanúgy jön ahogy eddig.
Ezt meg kell, hogy erősítsem, nagyjából ugyanaddig lehetett fogni hazafelé autóval.
Gyarmat elejéig (Győrtől kb. 30 km) jól jön, utána fokozatosan kezd romlani a vétel, hála az ugyanazon a frekin Pápáról sugárzó Kossuth-nak belezavar rendesen... kb. 5 km mulva már a Kossuth jön.

Kossuth-ot viszont lehetne hallgatni középhullámon is, nem is értem minek rakták Fm-re amúgy is mono-ban ad semmi értelme, beszédet tökéletesen érteni az amúgy is mono középhullámon is, Solt-ról az 540 KHz-en 2000 kW-tal besugározza az egész országot... (te jó ég, 2000 kW küldik neki rendesen)
telefonnal felejtős az ötnegyven :)

Az is igaz! :)
 #72797  Szerző: LuciFerko

FLaci81 írta:
Ezt meg kell, hogy erősítsem, nagyjából ugyanaddig lehetett fogni hazafelé autóval.
Gyarmat elejéig (Győrtől kb. 30 km) jól jön, utána fokozatosan kezd romlani a vétel, hála az ugyanazon a frekin Pápáról sugárzó Kossuth-nak belezavar rendesen... kb. 5 km mulva már a Kossuth jön.

Kossuth-ot viszont lehetne hallgatni középhullámon is, nem is értem minek rakták Fm-re amúgy is mono-ban ad semmi értelme, beszédet tökéletesen érteni az amúgy is mono középhullámon is, Solt-ról az 540 KHz-en 2000 kW-tal besugározza az egész országot... (te jó ég, 2000 kW küldik neki rendesen)
telefonnal felejtős az ötnegyven :)
 #72796  Szerző: FLaci81

#72791  Szerző: LuciFerko

talán eddig az engedélyezettnél többel ment és visszavetették? :blush:
 #72790  Szerző: best

Én is alátudom támasztani; valamit csináltak az adóval, alig "jön ki" a veszprémi körgyűrűn kívülre...
Szerintem azért tekertek vissza, mert hamarosan üzembe áll a tihanyi freki (105,7 MHz), az meg jelentősen lefedi majd Veszprém felé is a környéket...
 #72780  Szerző: FLaci81

Gyalázatosan visszatekerték a teljesítményt, vagy valami vagy valaki bezavar a környéken...
A veszprémi elkerülőn még aránylag jól jön, de kb. 10 km-rel odébb pápa felé nagyon sistereg, azelőtt meg jött végig tisztán, anno Farkasgyepün is lehetett hallgatni mára ez már nagyon nehézkes!
Különböző autókkal és autórádiókkal tesztelve. :(
 #72777  Szerző: Dave1988

Én nem vettem észre minőségromlást, ugyanúgy jön ahogy eddig.
 #72776  Szerző: szemilan

FLaci81 írta:
olvaso1 írta:
FLaci81 írta:A mai napon a Győri 96,4 MHz-en 12:30-kor észrevételezve a síri csend RDS-sel, pici zúgás a háttérben, mintha nem kapna audio jelet az adó...

Azóta eltelt pár óra nemtudom megszűnt e a probléma, sajnos nem olyan helyen vagyok, hogy ellenőrizzem.
Megnéztem, itt szól, de olyan, mintha letekertek volna az adóteljesítményből. Elég rosszul jön.
Hm. Na majd hazafelé megtesztelem autóval, de ha az lesz mint a Veszprémi 94.6 -tal, akkor az gáz lesz!
Miről maradtam le? Mi van a VP-i adóval?
 #72771  Szerző: FLaci81

olvaso1 írta:
FLaci81 írta:A mai napon a Győri 96,4 MHz-en 12:30-kor észrevételezve a síri csend RDS-sel, pici zúgás a háttérben, mintha nem kapna audio jelet az adó...

Azóta eltelt pár óra nemtudom megszűnt e a probléma, sajnos nem olyan helyen vagyok, hogy ellenőrizzem.
Megnéztem, itt szól, de olyan, mintha letekertek volna az adóteljesítményből. Elég rosszul jön.
Hm. Na majd hazafelé megtesztelem autóval, de ha az lesz mint a Veszprémi 94.6 -tal, akkor az gáz lesz!
 #72770  Szerző: szemilan

• 1
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 482