RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#134257  Szerző: markfelt

akinek rosszabb lett, északnyugaton, akinek jobb, délkeleten tartózkodik, ez egy elég fontos pont.
 #134255  Szerző: Kovi02

Szegeden nekem is jött,akkor RDS-t is hozott,más kérdés hogy az másfél évvel ezelőtt volt.
(Szeged/Móraváros,Napfény park)
 #134250  Szerző: kukac

én is azt gondolom hogy szépen felfejlődött a vételkörzete ennek a frekónak. Valamelyik paraméter biztosan nem az engedély szerint van kialakítva/beállítva.
 #134248  Szerző: molnarb

Én épp ellenkezőjét tapasztalom a vételi problémáknak... a következő videó Szeged, Rókus városrészében készült... szeptember 6-án, szombaton... ebben a városrészben számtalan olyan "folt" van ahol karcmentesen lehet hallani, amire azért azt kell, hogy mondjam nem semmi. Ez most is így van, tehát nem terjedés, hanem állandó jelenség. Ez persze autóban és nem a kis konyhai rádión.

Az RDS-t persze nem hozza már le, csak bennmaradt a rádióban, de amint a felvételen is látható, sztereó a vétel. Szóval valamit tuti tekertek rajta... persze más tészta, hogy ez mennyire normális/szabályos.

https://www.youtube.com/watch?v=jqxvP0V3s3k
 #134244  Szerző: whoisthere

Cooky egy nagyon érdekes figura és nagyon szimpatikus. :)

De amikor meghallom "frangyarul" beszélni, 2 perc után kinyomom a rádiót. Nem bírom, pedig jól szövegel, de ahogy....!!!!! El lehet mondani, hogy ez a védjegye, de ez kicsit sok.

Gondolom ezt csak én érzem így, a Music FM-et pedig nem vágja padlóra egy hallgató elkapcsolása. (Alternativa hiányában ez az MP3FM-et jelenti.)
 #134238  Szerző: Jozsfm964

Látom pár ember a vételi körülményeket kifogásolja. Sajnos minőségromlást én is tapasztaltam. Hetente járok fel Pestre, és azt kell mondjam, hogy Pesttől Győrig az M1-es autópályán Tatabányához érve egyszerűen élvezhetetlenül recseg, szaggat az adás. Almásfüzitő-Tata környékén már tisztább élvezhetőbb, viszont Bábolna felé ismét recseg-szaggat. Ez idáig szinte majdnem Győrig jött rendesen...
 #134231  Szerző: kukac

A valamiert rajongok mindig lelkesebben fejtik ki a velemenyuket mint a valamit utalok. Annak a hallgatonak a velemenye onmagaban soha nem relevans, aki betelefonal hogy "hu de fasza a musor, csak igy tovabb", mert altalaban legalabb ugyanannyi, ha nem tobb embernek nem tetszik egy adott produkcio, csak mondjuk ok ezt nem fogjak jelezni hanem egyszeruen csak csondesen elkapcsolnak. Nem lehet annyira szar radiot csinalni, ami senkinek sem tetszik, az rtlklub elsotetitese hozott nekik 10% nezettsget, stbstb.. Szoval hagyjuk ezt az oncelu tomjenezest, mert statisztikailag semmilyen ertelmezheto eredmenyt nem hoz.
 #134197  Szerző: Dani

kukac írta:@djlacee: "Ha én is osztom a véleményét, az számít?"
- mint magánvélemény: mindenképpen. Mint releváns statisztikai adat: nem.
Osztom a helyeslők véleményét, nekem is tetszik a zenei felhozatal, bár jobb lenne, ha kevesebb szöveges műsor lenne.
 #134195  Szerző: kukac

@djlacee: "Ha én is osztom a véleményét, az számít?"
- mint magánvélemény: mindenképpen. Mint releváns statisztikai adat: nem.
 #134193  Szerző: Attis

djlacee írta:
kukac írta:@asr27: "Nem, ezektől jóval nagyobb igény van rá,
akár a fővárosban, akár vidéken."
- adatokat kérünk, különben csak magánvélemény marad!
Ha én is osztom a véleményét, az számít?
Statisztikailag nem. ;) De nekem is tetszik.
  • 1
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 565