djlacee írta:Látom, esélyem sincs. Esetleg megkockáztassak egy admin általi kitiltást, és lezárjam a topikot? hmmIgen, igen, igen, én vállalom! Tegyél így, légyszi!
Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!
djlacee írta:Látom, esélyem sincs. Esetleg megkockáztassak egy admin általi kitiltást, és lezárjam a topikot? hmmIgen, igen, igen, én vállalom! Tegyél így, légyszi!
kukac írta:@Pasa: "Ne erőlködj. Nyugodj meg, ne vádolj engem a hamis f@szságaiddal. Megmarad úgyis ez a topik. Ez is a tiéd, bár lett külön neked egy másik is (dühöngő)."Hehehe, fűcsomó legyek, ha nem tudtam volna, hogy nem bírod ki.
- faszsagaid neked vannak, ugyhogy koltozhetsz nyugodtan a duhongobe ha szeretned
kukac írta:ugy latom hogy neked azert ez jobban faj!Nekem nem fáj, csak neked. Én röhögök rajtad, meg még egy csomó olvasó is.
kukac írta:@Pasa: "Ne erőlködj. Nyugodj meg, ne vádolj engem a hamis f@szságaiddal. Megmarad úgyis ez a topik. Ez is a tiéd, bár lett külön neked egy másik is (dühöngő).
Abszolút igazad van! Én sehol máshol, senki mással sosem vitatkoztam ilyen hangnemben. Sajnos van, akivel csak így lehet, bár még ezt sem érti.
Meg kell szüntetni és kész. "
- a stilus maga az ember, es ez az ember raadasul feledekeny is. Szemilan, asimov es mindenki akit leliberalis-balos-kommunistaztal es egyeb jelzoket fuztel hozza az elozo csoporthoz! Te egy ilyen ember vagy!

djlacee írta:Plusz pont Pasa mellett, hogy ő legalább tudja használni azEn is, csak foloslegesidézetfunkciót