RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#4034  Szerző: Norby

Na most ide irom már töröltem a Riseból a hozzászólást.
Szal a helyzet a következő, ha valaki észrevette!
A Roxynak külön híreket csinál a Hírcentrum média amit a Roxy tulajai üzemeltetnek a Roxy miatt!
Szóval saját hírek amiben "A híreket Pető Zoltántól hallják!". Körülbelül ennyi, amit akartam!
 #4033  Szerző: Norby

Enox írta:
norbyka írta:
Enox írta:Amúgy Akváról lehet valamit tudni ,fog még műsort vezetni a Roxyn ,vagy már ő is lelépett ?
nem rugták ki, csak dóri régóta kellett nekik ő majd jelentkezik egy új műsorral hamarosan! az info biztos nekem mondta!!!
Már kezdtem megijedni ,hogy ismét fogyatkozik a csapat de ha biztos amit mondasz akkor remélem jó műsort fog csinálni.
Ebben biztos lehetsz, hogy Akva bácsi megtolja :twisted:
 #4031  Szerző: Enox

norbyka írta:
Enox írta:Amúgy Akváról lehet valamit tudni ,fog még műsort vezetni a Roxyn ,vagy már ő is lelépett ?
nem rugták ki, csak dóri régóta kellett nekik ő majd jelentkezik egy új műsorral hamarosan! az info biztos nekem mondta!!!
Már kezdtem megijedni ,hogy ismét fogyatkozik a csapat de ha biztos amit mondasz akkor remélem jó műsort fog csinálni.
 #4028  Szerző: Norby

#4014  Szerző: Enox

Amúgy Akváról lehet valamit tudni ,fog még műsort vezetni a Roxyn ,vagy már ő is lelépett ?
 #4004  Szerző: Norby

Miki írta:Szerintem ez az új (régi) logó elég régimódi és ocsmány. Az egyel előtti nekem jobban tetszett. Kinek a pap...
Hát nekem az egyel elötti sem tetszik, de ez sem, mert nem kéne nagyon a múltat bojgatni!
 #4003  Szerző: Miki

Szerintem ez az új (régi) logó elég régimódi és ocsmány. Az egyel előtti nekem jobban tetszett. Kinek a pap...
 #4001  Szerző: tomee

Na ezen nem kéne változtatniuk
 #3997  Szerző: Norby

ropi21 írta:
norbyka írta:És mi állt a hirdetésben?:P
most nézem, hogy elérhető a netes verzioban is, íme:

Kép
nemtom mi a véleményetek, de az a füles fehér fekete tök jó lenne logónak!!!!!!
 #3945  Szerző: ropi21

norbyka írta:És mi állt a hirdetésben?:P
most nézem, hogy elérhető a netes verzioban is, íme:

Kép
  • 1
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 332