RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#67437  Szerző: LuciFerko

mms://video.almadina.tv.ly/live líbiai tv :D
 #67085  Szerző: DWC

olvaso1 írta:
admin írta:
olvaso1 írta:Kedves Admin!

Csak nem innen vetted az ötletet?

http://juventus.hu/2011/02/basszus-ez-f ... -uzenetek/
Kedves olvaso1!

Nem, viszont érdekes olvasmány volt, köszönöm.

Történt egy jó kis sztori velem is... ami miatt lehet, hogy szakítanom kell a jelenlegi - bérelt - lakásommal. :)
Az nem túl jó.

A hanganyagot meghallgattad? :)
Az elsőben a sztori elég morbid, de vicces is egyben :) Bár véleményem szerint inkább kitalált, mint valóban megtörtént esetről lehet szó.
Internetet 1000x körbejárt sztori..
 #67080  Szerző: szemilan

admin írta:

Kedves olvaso1!

Történt egy jó kis sztori velem is... ami miatt lehet, hogy szakítanom kell a jelenlegi - bérelt - lakásommal. :)
Az nem túl jó.

A hanganyagot meghallgattad? :)
Az elsőben a sztori elég morbid, de vicces is egyben :) Bár véleményem szerint inkább kitalált, mint valóban megtörtént esetről lehet szó.
 #67069  Szerző: markfelt

Kedves olvaso1!

#67025  Szerző: DWC

admin írta:Küldtetek már mellé SMS-t úgy, hogy az a lehető legkellemetlenebbül süljön el?

Részletes élménybeszámolókat kérek! :)
Én csak random embernek küldtem SMS-t, poénból. De előtte beszéltünk telefonon. Ez még a telefonbetyár korszakomban volt. :blush:
 #66986  Szerző: szemilan

admin írta:Küldtetek már mellé SMS-t úgy, hogy az a lehető legkellemetlenebbül süljön el?

Nekem szerencsére még nem sikerült ekkora bakit elkövetnem :D Igaz volt már, hogy majdnem másnak címeztem az SMS-t. De időben észrevettem és gyorsan leállítottam az SMS küldést.
 #66985  Szerző: markfelt

Küldtetek már mellé SMS-t úgy, hogy az a lehető legkellemetlenebbül süljön el?

#66848  Szerző: Gettobike

Az energiatakarékos kompakt fénycsövekből a márkásabbakat kell venni, azok a legmegbízhatóbbak. A noname, kínai hangzású márkák egyenlőek az ipari hulladékkal. A minőségi csövek drágábbak, viszont jobbak is. A kínaiak csekély fényere annak köszönhető, hogy a fényforrás fénycső részében a fénypor összetétele gagyi, ezek a lilás-kékes fényű csövek. Az elektronikájuk sem a megbízhatóságról híres, általában az alkatrész gyártók bemérésnél teszten kiesett, az elvárt paramétereket nem produkáló alkatrészek kerülnek beépítésre. Sajnos már a neves gyártók is kezdenek spórolni, egyre inkább kikerül a csövekből a ptc nevű alkatrész. Élettartam szempontjából nagyon jelentős hogy bent van-e a panelon van nincs. Ez az alkatrész adja a csőnek bekapcsoláskor az előfűtést. Ennek hiányában a csőben az ionizáció berobbanva indul meg, ami nagyon megrövidíti az élettartamot. Ez az alkatrész 2-300forint, gondolom nem kell megmagyaráznom miért szeretik kihagyni az áramkörből. A ptcs jószágok arról ismerhetők fel, hogy bekapcsoláskor feldereng a cső, fokozatos elhalványul majd bekapcsol teljes fényerővel. Ez a folyamat 0.5-1mp. Egyébként a legjobb energiatakarékos, költséghatékony és megbízható megoldás a standard lineáris (egyenes) három vagy ötsávos fénycső, elektronikus preheatos (előfűtős) előtéttel. Egy ilyen fénycső 5-800forint, az előtét pedig pár ezer. A cső ilyen előtéttel villózásmentesen gyújt és világít, és vígan kibír 5-10évet :).
  • 1
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 542