RADIOSITE Fórum

• Rock FM 95.8

#154228  Szerző: oldman

Vannak hibák, de ezek az első napon elnézhetők. A Class indulásakor ennél több volt a hiba az első órákban.
Neten hallagtom, így nem tudom milyen az éteri vétel. A mikrofonok a netes adásnál nem szólnak szépen. Azon lehetne javítani.
 #154227  Szerző: dkemeny77

admin írta:Első nap, első reggeli műsor, úgyhogy most inkább nem írok semmit. Pedig lenne mit.
Nekem kissé erőltetett. Az indulás elviselhető, bár egy -egy vágás igencsak bántotta a fülem. :X.:
 #154226  Szerző: markfelt

Első nap, első reggeli műsor, úgyhogy most inkább nem írok semmit. Pedig lenne mit.
 #154225  Szerző: markfelt

LewyDee írta:Nem vagyok róla meggyőződve, hogy a szecskáról megy az adó. Városban szar a vétel (autóban fédel), itthon árnyékban a szecskától 67dB jelszintű vételem van. (bp02 - szépvölgy)

Kellemes meglepetés számomra eddig a rádió. Tetszik.
Szerintem onnan megy. Éjfélkor megköszönték az AH segítségét is. Egyszerűen pár tíz, száz watt 2 kW helyett. A pénteki pár perces tesztnél meg olyan 500-1000 watt lehetett.

Szerintem az AH bénázik.
 #154224  Szerző: LewyDee

Nem vagyok róla meggyőződve, hogy a szecskáról megy az adó. Városban szar a vétel (autóban fédel), itthon árnyékban a szecskától 67dB jelszintű vételem van. (bp02 - szépvölgy)

Kellemes meglepetés számomra eddig a rádió. Tetszik.
 #154222  Szerző: frekivadasz

Akkor még nem volt tetőantenna, emlékeim szerint zajosan, de vettem szobából hurokdipóllal, RT7300S tunerrel.
 #154221  Szerző: LuciFerko

Székesfehérváron is nagyon gyenge. Pécsi Kossuth is belecsapkod sok helyen. :S (Viszont 110 khz-es szűrővel már okés, de csak tetőantennával)
frekivadasz: az INFO nálad hogy jött itt?
 #154220  Szerző: markfelt

Városon belül is szar, szerintem egyelőre nincs meg a 2 kW.
 #154219  Szerző: frekivadasz

admin írta:http://ahrt.hu/uploads/files/original/s ... ottsag.jpg

Ez az AH-s vételkörzeti térkép. Nagyjából itt kell szólnia éjféltől, sztereóban. Ami egy relatív dolog persze, de valamiféle kapaszkodó a találgatások helyett.
Nálam továbbra is a Niederösterreich szól. Észre se lehet venni, hogy elindult.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 50