RADIOSITE Fórum

• Kék Duna Rádió

#84047  Szerző: LuciFerko

Fehérváron tudtommal lesz helyi stúdió.
 #84031  Szerző: Zoey

Ennek a rádiónak csak Tatabányán van stúdiója, ott készül az összes adás? Mennyire különböznek egymástól az egyes frekvenciákon sugárzott műsorok? Zenék azonosak, megszólalások és hírek helyiek?
Székesfehérvár, Mosonmagyaróvár is ott készül majd, jelenleg szólnak?
 #83700  Szerző: jimmer

ennek a rádiónak még egy freki olyan mintha én behozok még egy monitort meg egy splittert a stúdióba és megosztom a képet. fura hasonlat de kb ennyiből fog tartani Palánkiéknak. Mondjuk az anyagiakra nem mernék egyet érteni, azért mostanság a fóóórtúúnet előretörésével egyre kevesebb bevétel folyhat be a Nautilusból.

Az viszont tény és való hogy ráférne a kék dunára egy erős vérfrissítés, mert tutifix ha most bekapcsolom, minden olyan mint pár éve, max a zenék frissültek valamelyest. nemde?

itt kivételesen örülnék ha utolsó mondatomat megcáfolnátok, mert az azt jelenti hogy történik változás :D
 #83694  Szerző: LuciFerko

Szerintem a papírokkal nincs minden rendben.
 #83687  Szerző: puszilgatógép

Igazából nem értem, hogy mire várnak... Pont a Kék Duna az ahol olyan szintű profizmus és pénz van a háttérben, hogy gyakorlatilag egy hét alatt össze tudnák rakni a cuccot. Sőt az elején még azt is meg tudnák csinálni, amíg nincs kész a stúdió, hogy a tatabányai központból menne az adás.
 #83594  Szerző: LuciFerko

djlacee írta:Egyrészt: ez a topik mit keres itt?
Másrészt: mi van Székesfehérváron? Megy már rendes műsor, vagy még mindig takarék? Illetve tudja valaki, mikor indulnak Mosonmagyaróváron (azon az abszolút nem előnyős frekvencián) ?
SSSSSSSSSSSSS van jelenleg.
 #83592  Szerző: djlacee

Egyrészt: ez a topik mit keres itt?
Másrészt: mi van Székesfehérváron? Megy már rendes műsor, vagy még mindig takarék? Illetve tudja valaki, mikor indulnak Mosonmagyaróváron (azon az abszolút nem előnyős frekvencián) ?
 #82246  Szerző: akos9277

Nem hatalmas szegyen ennek a radionak, hogy a legalja radiok is verik oket szignalparkban??!!! Igertek,hogy megujul... hatalmasat ujitottak!! Ujra felmondtak az osszes f-st.
 #81792  Szerző: LuciFerko

Megint megy :) De csak zene szignál nélkül.
 #80592  Szerző: LuciFerko

Most épp nem megy a fehérvári adó.
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 47