Azért vicces ez az egész.... mi minden történik itt egy hét alatt!
Egyedül a Parkért fáj a szívem. De most a Park és az Express esetében sem megszűnésről, hanem tulajdonos- és névváltozásról van szó?
Azért ez az Express megéri a pénzét! Kíváncsi lennék, mennyit tartottak be abból az elmúlt másfél évben, amit anno igértek. Ja, ahol van Miskolcon a stúdiójuk és nagy plakátjuk a Gömörinél, még ott sem fogható a rádió, tegnep csekkoltam. Mert hogy nálunk, a belvárosban nem, már az is vicces, de ez mégjobban

Eddig bírták. Heni is mindig időben eltűnik a megszűnni látszó rádiókból. Nem jó helyre érkezett... Ez az egész rádió ért valamit? Hallgatták? És mégis mennyien reklámoztak rajta, mennyi helyen ki van rakva a rádió matricája, mennyi helyre érvényes a Radio Express Kártya.
Jobban szeretem, hogyha normálisan közlik, miért tűnik el a rádió. Igaz, a Goldon még ennyit sem mondtak. De ott tudtuk, mi van a háttérban. De itt?!?
Miskolcon átrendeződik a rádiós piac... várjuk az új, és jobb rádiókat... de minél előbb!

(anno ehhez is mennyi remény fűződött, mégis mi lett belőle?) Mondjuk tuti, ezek a műsorvezetők ismét feltűnnek majd valahol... Igaz, velük nem is volt baj, szerintem.