RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#29573  Szerző: VidámSrác

systhema írta:És mi van akkor, ha Expresszes elköszönés az N-Joy-nak köszönhető. Mármint a stáb szempontjából. Gondolok itt arra, hogy annak idején a Gaga megszűnése után nemsokkal az Expresszen jelentkezett az ottani stáb nagyrésze. Mi van, ha most is ez a helyzet?
hűűű, ez egy feltűnően gyanús véletlen lenne :lol: :lol: :lol:
 #29572  Szerző: VidámSrác

Zoey írta:Egyedül a Parkért fáj a szívem. De most a Park és az Express esetében sem megszűnésről, hanem tulajdonos- és névváltozásról van szó?
a park esetében nagyon esélyes, hogy igen, az expressnél előre sajnálom azt a vállalkozót, aki a jövőben üzemeltetni szeretné ezeket a frekvenciákat. én a helyében sóval szórnám be az egészet... persze, ha a klub vagy valami hittérítő izé fészkeli be magát, azoknak úgyis mindegy. :blush:
Zoey írta:Jobban szeretem, hogyha normálisan közlik, miért tűnik el a rádió. Igaz, a Goldon még ennyit sem mondtak. De ott tudtuk, mi van a háttérban. De itt?!?
egy rádiófrekvencia túl értékes ahhoz, hogy a műsor rajta idő előtt megszűnjön. az express a megye 4 városában, sőt ezeken is túl, egy egész nagy körzetben fogható, kizárt, hogy azt mondjuk rá, nem lehet velük mit kezdeni, mert csak fantázia és ügyesség kérdése ez a kötelező szakmai hozzáértésen kívül. persze ez hiányzott az expressnél leginkább, hiába állítottak össze egy versenyképes stábot, ha vezetői szinten nem volt meg az az alázat, amelyet ebben az esetben helyes szakmai döntésekben és türelemben mérnek. (egy rádiót lehet rosszul pozícionálni és a lépések eredményét sem muszáj megvárni.)
az express esetében egyszerűen az lehet, hogy a vállalkozói töketlenség meghozta azt, amit már régóta sejtettünk. 2007 nyara óta próbálkoznak, 2009 őszéig igazán elérhettek volna valamit, ha például ismerték volna azt az alapvető tényt, hogy egy, a megye négy különböző pontján sugárzó rádióállomás nem arra való, hogy miskolcnak szóljon.
Zoey írta:Heni is mindig időben eltűnik a megszűnni látszó rádiókból. Nem jó helyre érkezett...
Heni szerencsés ember vagy van otthon egy varázsgömbje, ami Zoltánnál is gyorsabban, két perc alatt megmondja a tuttttttit :D :D
 #29558  Szerző: Zoey

Azért vicces ez az egész.... mi minden történik itt egy hét alatt!
Egyedül a Parkért fáj a szívem. De most a Park és az Express esetében sem megszűnésről, hanem tulajdonos- és névváltozásról van szó?
Azért ez az Express megéri a pénzét! Kíváncsi lennék, mennyit tartottak be abból az elmúlt másfél évben, amit anno igértek. Ja, ahol van Miskolcon a stúdiójuk és nagy plakátjuk a Gömörinél, még ott sem fogható a rádió, tegnep csekkoltam. Mert hogy nálunk, a belvárosban nem, már az is vicces, de ez mégjobban :D
Eddig bírták. Heni is mindig időben eltűnik a megszűnni látszó rádiókból. Nem jó helyre érkezett... Ez az egész rádió ért valamit? Hallgatták? És mégis mennyien reklámoztak rajta, mennyi helyen ki van rakva a rádió matricája, mennyi helyre érvényes a Radio Express Kártya.
Jobban szeretem, hogyha normálisan közlik, miért tűnik el a rádió. Igaz, a Goldon még ennyit sem mondtak. De ott tudtuk, mi van a háttérban. De itt?!?
Miskolcon átrendeződik a rádiós piac... várjuk az új, és jobb rádiókat... de minél előbb! :D (anno ehhez is mennyi remény fűződött, mégis mi lett belőle?) Mondjuk tuti, ezek a műsorvezetők ismét feltűnnek majd valahol... Igaz, velük nem is volt baj, szerintem.
 #29550  Szerző: systhema

És mi van akkor, ha Expresszes elköszönés az N-Joy-nak köszönhető. Mármint a stáb szempontjából. Gondolok itt arra, hogy annak idején a Gaga megszűnése után nemsokkal az Expresszen jelentkezett az ottani stáb nagyrésze. Mi van, ha most is ez a helyzet?
 #29521  Szerző: centerweb

Valahogy nem lep meg, már valamilyen szinten érezhető volt ez a dolog az utóbbi időben.

http://radioexpress.eu/hirek/szines/437

Rádió Express-Hétvégi Koktél: 2009.10.31.-én utoljára
Ezen a hétvégén a Rádió Express Hétvégi Koktél című műsora utoljára hallható. A legjobb zenék és legfontosabb információk mellett bejátszásra kerül néhány olyan hanganyag is, mely eddig sosem került adásba ...

Gondolom november elsején fog indulni majd az új cucc, azért mondta Hollóssy hogy holnap hallhatóak utoljára. (Pont halottak napjára halnak meg?) Benne van a pakliban - igaz, ez már szinte közhely, de - a Mária, mostanában nagyon rá vannak izgulva a szlovák határmenti frekvenciákra, nem lepődnék meg ha a közeljövőben az Expressen kívül is hasonló sorsra jutnának itt a környéken egyesek. :(
 #29519  Szerző: VidámSrác

Obladioblada írta:Hollóssy (programigazgató) Andris ma elköszönt a hallgatóktól. Nem csak mára, hanem végleg. Kicsit csöpögősre és zavarosra sikeredett a búcsú, így nem igazán értettem, hogy csak ő köszön e el, vagy a rádió is, mert valami olyasmit mondott, hogy még holnap hallgatható a rádió, ennyi volt, köszöni, hogy őt/őket hallgattuk, stb. Passz.
hűha, akkor nagy valószínűséggel lesz itt izgalom a hétvégén :roll:
 #29516  Szerző: Obladioblada

Ne feledjük, hogy ezek közszolgálati frekvenciák. Így maximum a klub játszik, a többi felejtős...
 #29509  Szerző: Szd96

Nem hiszem hogy sláger vagy danu vette volna meg
 #29507  Szerző: SzD

Szd96 írta:Csak nem Klub vagy R1?
Nem, az a gyanús, hogy most, hogy megszűnik a Sláger és a Danubius... :boldog:
Bár szerintem nem, de majd időben kiderül.
 #29506  Szerző: Szd96

Csak nem Klub vagy R1?
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 97