RADIOSITE Fórum

• OZONE FM

#132581  Szerző: dkemeny77

Na ezt nem tudtam hogy már akkor is Ozone tulajdon volt. A signalokat hallottam korábban felvételt is linkeltem.

Amit a mai nap folyamán megfigyeltem...
17:30-18:00 között a kívánságműsorban minden megszólalás Gabitól kétszer ment le.
Úgy értem hogy mintha fel lett volna véve és kétszer játszották le a megszólalás egymás után...

Ennek vajon mi lehet az oka?
Ami meg szintén érdekes, hogy eléggé ingadozott 1-2 zene alatt a haderő.
A nepperek rendben voltak a 105,7 balatonna signal meg roh@dt hangos és rossz minőségű

Mi lehet az oka? :-) kíváncsi lennék...
 #132580  Szerző: markfelt

Pasa írta:
Kovi02 írta:Pesten nem pályáztatják a 88,8-at???
Nem. Amikor pár éve csődbe ment a Rádió C, az ORTT nyilatkozta, hogy a 88,8-at nem fogják használni. Amúgy a főváros északi és keleti részén tényleg jól jön a szlovák a nyitrai adóról, zavarta is a C sztereóját annak idején.
azóta már nmhh van, simán lehet, hogy előveszik... persze valószínűbb, hogy nem, meg a többit sem jó ideig még. vagy talán soha.

csak azt mondom, hogy az ortt-s ötletek már rég a kukában vannak.
 #132578  Szerző: Glenn

Kovi02 írta:Pesten nem pályáztatják a 88,8-at???
Nem. Amikor pár éve csődbe ment a Rádió C, az ORTT nyilatkozta, hogy a 88,8-at nem fogják használni. Amúgy a főváros északi és keleti részén tényleg jól jön a szlovák a nyitrai adóról, zavarta is a C sztereóját annak idején.
 #132577  Szerző: mihalylovics

Csongii írta:A lényeg, hogy Tihany az övéké volt májusban már, majd közben rendezték le az Aliscás vételt.
Ezt a neten találtam, jó tudom bárki szerkesztheti a wikipediat pl, de általában pontosak az infok és én is így emlékszem a beszélgetésekből is. :)
Bocsi, én is félre értettelek, a R1-re értettem, amit írtam :)
 #132574  Szerző: Csongii

A lényeg, hogy Tihany az övéké volt májusban már, majd közben rendezték le az Aliscás vételt.
Ezt a neten találtam, jó tudom bárki szerkesztheti a wikipediat pl, de általában pontosak az infok és én is így emlékszem a beszélgetésekből is. :)
 #132568  Szerző: Zorro90

A balatoni frekvencián tavaly május elején néhány napig a békéscsabai Rádió 1 szólt, majd a vészzenék. Utána hetekig egy R1-Ozone hibrid rádióként üzemelt, amelyen a Rádió 1-es szignálok mellett elhangzott, hogy ott hamarosan indul az Ozone FM. A zenetár kibővült az Ozone dalaival, műsorvezetés nem volt. Az Ozone teljes balatoni indulásával bevárták az egykori Alisca-hálózatot, mind az 5 frekvencián 2013. július 1-jén 0 órakor szólalt meg a központi Ozone FM adás.
 #132567  Szerző: dkemeny77

Csongii írta:
mihalylovics írta: Az Aliscát már jóval a balatoni indulás előtt vették meg, majdnem 1 évvel, 2010 augusztusában.
Igen, a R1 és nem az Ozone. De a tihanyi freki nem az Aliscához tartozott ugye. 2013 májusában indult el Tihanyban az Ozone, majd 1 hónappal később az Alisca frekiket is megvették.
Tihanyban emlékeim szerint június vége július eleje
 #132559  Szerző: Csongii

mihalylovics írta: Az Aliscát már jóval a balatoni indulás előtt vették meg, majdnem 1 évvel, 2010 augusztusában.
Igen, a R1 és nem az Ozone. De a tihanyi freki nem az Aliscához tartozott ugye. 2013 májusában indult el Tihanyban az Ozone, majd 1 hónappal később az Alisca frekiket is megvették.
 #132557  Szerző: mihalylovics

Csongii írta:
dkemeny77 írta: Tudtommal Balaton is Alisca ...
Sose volt az Alisca freki, ráadásul úgy emlékszem, hogy az Aliscát később vették meg, mint ahogy a Balatonon elindultak.
Az Aliscát már jóval a balatoni indulás előtt vették meg, majdnem 1 évvel, 2010 augusztusában.
 #132553  Szerző: Csongii

dkemeny77 írta: Asr esküszöm hogy ott hallgatom az Antenna Hit rádiót...
Szerintem nem a te felvetésedre írta. :)
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 108