RADIOSITE Fórum

• Yo! Rádió

#44801  Szerző: mlaszlo

Yoci írta:Elnézést.....kimaradt valami!

Természetesen ha valakinek kérdései lennének ezzel a hallgathatatlan szar rádióval kapcsolatban, állok rendelkezésére a következő pár napban, és ha lehet válaszolok rá.

Tisztelettel.

Yoci.
Szia!

A 90,4 lefedettségében várható javulás? Amíg a Gondola rádió szólt rajta, addig itt Érden is tökéletesen szólt, majd mikor átvette a Yo rádió, akkor mintha elvágták volna, sokkal gyengébben jött, majd kis idő múlva már szinte egyáltalán be se lehetett fogni (ekkor még a régi helyéről ment a Budapesten a Tilos rádió, tehát nem arról van szó, hogy az nyomná ki).
 #44795  Szerző: ravasz

Valamint mikor álltok le végleg ezekkel a buta, 10 mp-es részletekből álló bucsumixekkel?
 #44794  Szerző: ravasz

Én meg annyit, hogy mikor lesznek rendbe téve a helyi frekik, mikor lesznek keverések és sweeperek (értsd: szignálok) a zenék között?
 #44793  Szerző: Pasa

Yoci írta:mondjátok meg a tolvaj barátaitoknak hogy hozzák vissza a cuccainkat amit elloptak
Nocsak! Itt fórumoznak tolvajok is szerinted? Nem erős ez szerinted egy kicsit, cimbi? :shoot: :x
 #44790  Szerző: SzD

Yoci írta:ha valakinek kérdései lennének ezzel a (...) rádióval kapcsolatban, állok rendelkezésére
Annyit kérdeznék csak, hogy a netes adást mikor teszitek rendbe?
 #44786  Szerző: SzD

Mi ez a a Winamp-os dolog? Nem gondolom, hogy a Dalet helyett inkább Winamppal működik a rádió. Vagy igen?

Nekem amúgy a mostani "állapottal" továbbra is az a fő bajom, hogy ki és hogyan vezeti a kívánságműsort. Senki nem mondja rá, hogy jó, mert nem az. Sőt, kifejezetten rossz. És szerintem ez nem csak egy szubjektív vélemény. (Tudom, lehet, hogy én sem csinálnám jobban...de remélem egyszer majd lesz lehetőségem arra, hogy -akár épp ebben a rádióban- bebizonyítsam ennek ellenkezőjét :) ) Vele a fő baj az, amit már korábban is írtam...ha valaki épp akkor hallgat bele először a rádióban, esetleg olyan következtetés von le, amit nem kellene, csak egy műsor alapján. Plusz amit még eltudnék képzelni, az valami kis hétvégi műsorvezetés.
Sokszor leírtam már, hogy régen mennyire imádtam a Yo-t hallgatni, és azt is, hogy remélem egyszer újra olyan lesz. Továbbra is ebben reménykedem. Mindamellett, hogy nekem most is bejön (kivéve a kívánságműsort).
 #44784  Szerző: csokie

Kedves Yoci!

Értékelem, hogy időt szántál ránk radiositeosokra, biztos nagyon unatkozhattál már. :)

Én valami ilyen hozzászólást vártam volna tőled:

-elnézést a szarakodásokért
-mai naptól 42NET-et használunk Winamp helyett
-nyálszörcsögős, mekegős "kollégát" elbocsájtottuk
-weblapot is rendbe tettük, feltöltöttük tartalommal, hírekkel
-összes átjátszóadónkat rendbe tettük, nem sisteregnek, nem mono-k, erősségük megfelelő, hangzásuk is kitűnő.

Kihagytam valamit?
Üdvözlettel: csokie
 #44783  Szerző: Yoci

Elnézést.....kimaradt valami!

Természetesen ha valakinek kérdései lennének ezzel a hallgathatatlan szar rádióval kapcsolatban, állok rendelkezésére a következő pár napban, és ha lehet válaszolok rá.

Tisztelettel.

Yoci.
 #44781  Szerző: Yoci

Hello Tisztelt Mindenki!

Tavaly voltam itt utoljára, és egy kedves ismerősöm szólt hogy ismét témát szolgáltatunk 1-2 emberke részére, így felnéztem megint. Látom semmi nem változott az eltelt idő alatt, továbbra is az észosztás és a pocskondiázás a mérvadó ezen az oldalon. (elnézést kérek mindazoktól akik normális hangvételű kérdésekkel, hozzászólásokkal vannak jelen, nem általánosításnak szántam a kijelentésemet).....
Az a baj kedves észosztó "barátaim", hogy az arctalanság homályába burkolózva jártatjátok a szátokat sokszor úgy, hogy halvány fogalmatok sincs arról mi hogyan és miért történik, és hogy mi minek a következménye. Tény, hogy sokkal könnyebb röhögni más hibáin, mint építő szándékú megjegyzések kíséretében véleményezni azt ami nem tetszik. De hát Ti tudjátok, én csak mosolygok az okos hozzáértőkön. :)
Gondolkodtam hogy reagálok a témák 2 nagy "szakértőinek" felvetéseire, de rájöttem felesleges lenne. Van egy alap igazság az életben....
"Sose állj le vitatkozni idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal".....és ahogy visszaolvastam a hozzászólásokat itt azért van itt 1-2 rutinos róka....:):)
Úgyhogy csak hajrá, így tovább, osszatok mindenkit ha ez Nektek boldogságot okoz....örülök hogy segíthetünk abban hogy boldogok legyetek, annak meg pláne örülök hogy Ti is ahhoz a 6% (mínusz kistérségi és egyéb rádió) hallgatóságához tartoztok akiket nem értetek hogy miért bennünket hallgatnak, de Ti is pontosan tudjátok milyen szar az adásunk, mennyire amatőrök a műsorvezetők, és még sorolhatnám amit leírtatok, tehát hallgatjátok....:):):)
Isten tartsa meg Yo-szokásotokat....:):)

És még valami.....mondjátok meg a tolvaj barátaitoknak hogy hozzák vissza a cuccainkat amit elloptak, és a rendőrség helybenhagyóan lefoglalt náluk, mert tudnánk használni őket......:):):)

További szép napot Mindenkinek.

Yoci.
 #44631  Szerző: ravasz

"Déjvéj Áscé Teva tedő Videoton null egy!" :yeah: :lol:
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 51