Hello Tisztelt Mindenki!
Tavaly voltam itt utoljára, és egy kedves ismerősöm szólt hogy ismét témát szolgáltatunk 1-2 emberke részére, így felnéztem megint. Látom semmi nem változott az eltelt idő alatt, továbbra is az észosztás és a pocskondiázás a mérvadó ezen az oldalon. (elnézést kérek mindazoktól akik normális hangvételű kérdésekkel, hozzászólásokkal vannak jelen, nem általánosításnak szántam a kijelentésemet).....
Az a baj kedves észosztó "barátaim", hogy az arctalanság homályába burkolózva jártatjátok a szátokat sokszor úgy, hogy halvány fogalmatok sincs arról mi hogyan és miért történik, és hogy mi minek a következménye. Tény, hogy sokkal könnyebb röhögni más hibáin, mint építő szándékú megjegyzések kíséretében véleményezni azt ami nem tetszik. De hát Ti tudjátok, én csak mosolygok az okos hozzáértőkön.
Gondolkodtam hogy reagálok a témák 2 nagy "szakértőinek" felvetéseire, de rájöttem felesleges lenne. Van egy alap igazság az életben....
"Sose állj le vitatkozni idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal".....és ahogy visszaolvastam a hozzászólásokat itt azért van itt 1-2 rutinos róka....

:)
Úgyhogy csak hajrá, így tovább, osszatok mindenkit ha ez Nektek boldogságot okoz....örülök hogy segíthetünk abban hogy boldogok legyetek, annak meg pláne örülök hogy Ti is ahhoz a 6% (mínusz kistérségi és egyéb rádió) hallgatóságához tartoztok akiket nem értetek hogy miért bennünket hallgatnak, de Ti is pontosan tudjátok milyen szar az adásunk, mennyire amatőrök a műsorvezetők, és még sorolhatnám amit leírtatok, tehát hallgatjátok....

:):)
Isten tartsa meg Yo-szokásotokat....

:)
És még valami.....mondjátok meg a tolvaj barátaitoknak hogy hozzák vissza a cuccainkat amit elloptak, és a rendőrség helybenhagyóan lefoglalt náluk, mert tudnánk használni őket......

:):)
További szép napot Mindenkinek.
Yoci.